C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 18 de septiembre de 2013

VI VOLTA DE MUNTANYA DE CATÍ (II)

I amb la 6ª edició de la Volta de Muntanya de Catí, la Lliga Castelló Nord, es troba a quasi el fi, i els nostres amics, Miguel Á. Duplas, Jerónimo Martínez i Silvia Sos, afiancen el seu lloc en el podium de la classificació final de la Lliga, amb els resultats obtesos en la cursa del passat diumenge.
 
Per una part, Miguel anava amb la idea d'intentar entrar a meta entre els 10 primers, ja que unes molèsties en l'isquio que arrastra des d'unes setmanes, li feien dubtar de les seues possibilitats de lluitar per les primeres plaçes.
 
I els resultats van ser molt millor que els previstos i els esperats, ja que el nostre amic, va compartir les primeres posicions de la cursa, obtenint a la fi un tercer lloc en la classificació absoluta, per darrere de Mario Bonavista i Ezequiel Cuesta. Així, Miguel es troba cada vegada més prop de proclamar-se en la següent i última prova de la Lliga, subcampió per darrere del gran corredor de l'Iglesuela, Mario Bonavista.
 
 
Per una altra banda, el nostre veterà Jero que porta varies curses liderant la Lliga, amb la gran cursa que va realitzar en Catí, s'afiança amb més seguretat eixe títol de campió de la Lliga en categoria veterans A.
 

 
El nostre amic Jero, va formar part del grup dels 5-6 corredors que encapçalaven la cursa, i amb un temps de 1h 56' va entrar en meta en una grandíssima 5ª posició en la classificació absoluta i 1r veterà (categoria A).

Finalment, la nostra amiga Silvia, que a falta de dos curses per a la finalització de la Lliga, ja la tenia assegurada, i trobant-se en l'inici del preparament de la nova temporada, va eixir a un ritme molt més típic d'un entrenament que no de competició, cumplint amb l'objectiu principal que era participar i anar agafant ritme a poc a poc.


Conscient del moment en què es troba actualment, i plantejant-se la cursa de forma diferent al que està acostumada, va poder disfrutar de la cursa, i encara així va aconseguir entrar en posició de podium en tercer lloc per darrere de Silvia Miralles i Fanny Barreda.
 

Enhorabona als tres i el proper 29 de setembre, en la Cursa Entreparets de Vilafranca, els tindrem de nou participant per finalitzar la Lliga i aconseguir un any més gran resultats en aquesta competició!

CLASSIFICACIONS
FOTOS (gràcies als fotògrafs)

No hay comentarios:

Publicar un comentario