C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 6 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 7

ETAPA 7 - ST. VALENTINE - SULDEN

I la nostra parella segueix donant-nos moltes sorpreses!! Si ahir estaven contents amb l'etapa que fan realitzar, avui han tornar a fer un carrerón!! Els primers 18 km han sigut d'asfalt on han tingut que apretar les dents per mantindre posicions, i encara sent un terreny que no els afavoreix massa, ho han aprovat amb excel·lent!!


Quan ha començat el terreny de pujades i baixades, han posat una bona marxa i han anat avançant posicions fins el km 29 on els esperava la gran pujada de 1.500 metres de desnivell positiu. La pujada l'han realitzat a un ritme constant i bo que els ha fet mantindre les posicions guanyades fins la baixada on encara han avançat altres dos equips.


Per tant, gran cursa, finalitzant en una 11ª posició d'equips mixtes, i remuntant de forma impressionant en la classificació acumulada fins la 15ª posició. 


Açò s'acaba, ja es veu la meta final de la Transalpine, demà els nostres companys es proclamaran finishers de la Transalpine Run 2013. Vamosssssssss!!!!

ETAPA 8 - Dissabte 7 de setembre de 2013. SULDEN - LATSCH. Hora d'eixida: 7.00h

Etapa final, amb una llarga distància de 39'8 km i 1.897 metres de desnivell positiu. Amb aquesta vuitena etapa s'aconsegueix sumar el total de 261,3 kilòmetres de distància i 15.879 metres de desnivell positiu, quasi res!!!!


A més a més en l'etapa que els espera demà, alcançaran els 3.120 metres d'altitud, per primera vegada en la història d'aquesta cursa per etapes. Per tant, cursa amb paisatges espectaculars la que realitzaran per finalitzar aquesta edició de la Transalpine 2013.

Ànim i queda poc per cumplir eixe somni que fa uns dies vau començar!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario