C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 5 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 6

ETAPA 6 - SCUOL - ST. VALENTINE

Després d'aquesta sisena etapa, els nostres amics, Sonia i David, ja es troben en territori italià. Segons ens conten l'etapa d'avui espectacular, amb vistes i paisatges impressionants.


Gran cursa la que han realitzat els nostres amics, en els 39'6 kilòmetres i 1696 metres de desnivell positiu que havies de superar. Han agafat un bon ritme en baixada i avui s'han berenat a molts dels equips que en altres etapes havien quedat per davant. Tant és així que han entrat en una 15ª posició amb un temps de 4h 41 minut. En la classificació acumulada, a falta de dos etapes, es troben en la posició 20!!! Gran remuntada... i una vegada més ens donen una lliçò... l'important no és com comença... sino com acaba!!!


Enhorabonaaaaaa i espectacular etapa la d'avui!!!!


ETAPA 7 - Divendres 6 de setembre de 2013. ST. VALENTINE - SULDEN. Hora d'eixida: 7.00h


Aquesta setena i penúltima etapa, és la més llarga, amb una distància de 42'6 kilòmetres, algo més que una marató, i 2.381 metres de desnivell positiu.

La cursa comença amb un ràpid descens durant més de 15 kilòmetres per després afrontar una llarga pujada progressiva i no massa dura fins el km 28 aproximadament, on comença una forta pujada amb més de 1.500 metres de desnivell positiu en apenes 8 kilòmetres, més que un kilòmetre vertical, i coronant quasi a 2.900 metres d'altitud.

Els últims 5-6 kilòmetres són de baixada fins als 1.000 metres d'altitud, creuant la meta en el poliesportiu de Solda.


Ànim que ho teniu ja més que superat!!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario