C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 3 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 4

ETAPA 4 - SAMNAUN - SCUOL

I per fi, ja han arribat a l'equador de la prova. Amb l'etapa d'avui, ja sumen un total de 4 i només els resten 4 més. Com ja vam anunciar, una distància de 37'400 km la que han corregut avui, amb un temps de 5 hores i 35 minuts, entrant en meta en la 23ª posició, la qual cosa els fa avançar una posició en la classificació acumulada, i es troben els 26º.


Els nostres amics continuen afirmant que la Transalpine és veritablement dura i exigent. Per a ells l'important és acabar, i de ben segur que ho faran i amb molt bones sensacions. El que si que van notant, és l'acumulació de cansament, i les cames ja patisen, però ahí estan, fent camí!!!


Enhorabona i a per les quatre que queden!!!!


ETAPA 5: Dimecres 4 de setembre de 2013. KM VERTICAL SCUOL. Hora d'eixida: 10.00h

L'etapa 5 la consideren com a dia de "descans", i aquesta no és caracteritza per la llarga distància, sino per tractar-se d'una distància curta en la qual el desnivell positiu és un kilòmetre vertical. Només 6'3 kilòmetres de distància i 950 metres d'ascens.

La prova comença a les 10:00h i per tant podran tindre més temps de descans, a l'igual que recuperar després de l'etapa, ja que serà d'una durada inferior a la resta d'etapes.

Ànim i força!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario