C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 2 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 3

ETAPA 3 - ST. ANTON - SAMNAUN

Com ja bé anunciàvem, aquesta anava a ser una etapa de les més dures i així ho han confirmat els nostres corredors. Sonia i David han superat la prova en un temps de 7 hores i 17 minuts, on han trobat trams en neu durant el primer pic. Han entrat en una 26ª posició d'equips mixtes, i amb la suma de tres etapes realitzades en un total de 18 hores i 5 minuts es troben en la posició 27ª però amb altres equips a molt poc de temps de diferència, i segur que els nostres corredors avançaran posicions en les properes etapes.


Es troben segons ens conten, "mitjanament bé", i ja comencen a notar el cansament en les cames, després d'aquestes tres dures i exigents etapes. I és normal que el cansament comencen a notar-lo ja que en les tres etapes porten uns 7.000 metres de desnivell positiu i prop de 100 kilòmetres!!!

Després d'una etapa dura, recuperen forces per a l'etapa quarta, i arribaran a l'equador de la Transalpine!!! ÀNIMMMMM que vosaltres podeu en açò i molt més!!!!

ETAPA 4: Dimarts 3 de setembre de 2013. SAMNAUN - SCUOL. Hora d'eixida: 8.00h

Una vegada més en aquesta etapa superaran els 2.700 metres d'altitud. En aquesta ocasió hauran de recorrer una distància de 37'100 kilòmetres Després d'una llarga pujada des de l'inici a Zeblasjoch (2.539m.) i al Fuorcia Val Gronda (2.752m.) creuaran la frontera a Suissa. 
Tras un descens d'uns 6 kilòmetres, es trobaran de nou amb una forta pujada a Fuorcia Champatsch (2.730m.) i finalment una llarga baixada de 10 kilòmetres per arribar a Scuol, on finalitzarà aquesta quarta etapa. 

FORÇA!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario