C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 10 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 8 I FINAL!!!

ETAPA 8 - SULDEN - LATSCH

En aquesta última etapa, els nostres amics, David i Sonia van patir de valent. Les cames, ja marcades pel cansament de les etapes anteriors, no responien com altres dies. Durant tot el recorregut han patit els durs i exigents desnivells i en aquesta etapa han superat, tal com vam anunciar, els 3.000 metres de desnivell.


En aquesta vuitena i última etapa van aconseguir entrar a meta en una 13ª posició, que els feia classificar-se en el ranking final, com a 15º equips mixtes. Gran progressió que van fer des de l'etapa 1 fins la última. 

Tot el sofriment, cansament, mal de cames acumulat... venia recompensat per poder creuar la línia de meta, com a FINISHERS de la Transalpine 2013, i el que és més important, creuar-la els dos junts, i finalitzar el somni que junts havien començat.

No tenim paraules per descriure l'esforç, la capacitat de sofriment que han tingut, la fortalessa de cap i de saber fer les coses, la compenetració i complicitat que tenen per fer junts una prova d'aquesta índole, i superar de forma excel·lent cadascuna de les dificultats en les que s'han trobat.

Esperem que quan es recuperen un poc, ens conten en primera mà tot el que ha suposat per a ells aquesta experiència.


Des del C.M.GR-33, el seu grup, la seua família, dir-los que ha sigut un plaer poder seguir-los i estar pendents d'ells durant aquest 8 dies que ha durant la seua aventura.

ENHORABONA DE NOU, I ESPEREM LLEGIR PROMPTE LA VOSTRA CRÒNICA!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario