C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 19 de agosto de 2013

XXX VOLTA A PEU A SANT ROC - NULES

El dijous 15 d'agost, va tindre lloc la tradicional Volta a Peu a Sant Roc de Nules. 

Finalment quatre van ser els nostres representants en aquesta ràpida cursa. Miguel Á. Duplas, que participava amb l'equip del nostre amic Pedro Vives, Marcos Sorribes, Jerónimo Martínez i el recent GR Ruben Lucas

Aquest no va ser el dia per a l'incombustible i lluitador Miguel Á. Duplas, que anant encapçalant la cursa, es va haver de retirar en el kilòmetre 1 patint una molèstia en l'isquiotibial. Ànim Miguel, i a recuperar com toca!! Estem segurs que amb uns dies de bicicleta i "descans" dels teus, prompte tornaràs a estar lluitant en aquest tipus de curses!!


Per altra banda, Ruben feia un carrerón, entrant en meta el 5è classificat amb un temps de 22 minuts i 29 segons, marcant un ritme per kilòmetre de 3'25" (uffffff!!!)


Jero, creuava la línia de meta en la 22ª posició de la general i 5è de la seua categoria, amb un ritme de 3'35" per kilòmetre.

I el nostre amic Marcos, amb un ritme de 3'43" i amb molt bones sensacions i trobant-se cada dia millor, aconseguia també realitzar una gran cursa.


Enhorabona i a per les pròximes!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario