C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 23 de agosto de 2013

XXVI VOLTA POPULAR A PEU FESTES DEL CRIST DE L'ALCORA

El dijous 22 d'agost, i seguint amb la ruta de curses populars que pels voltants de la nostra província, va tindre lloc la XXVI edició de la volta popular a l'Alcora, de 4'200 kilòmetres de distància i amb alguna que altra costera que fan que aquesta prova endurisca un poc la rapidessa del que suposa correr en asfalt.

Dels nostres, també hi va haver representació. En aquesta ocasió van ser David Mundina, Sonia Escuriola, Roberto Gil, Jerónimo Martínez i Silvia Sos els que es van acostar fins la localitat veina de l'Alcora per canviar un dia de series per una serie on els va tocar bufar de valent.

Per un costat, Roberto, va acudir des de Moró corrent, fent un gran calfament de més de 7 kilòmetres. Acostumat a ritmes d'ultres i distàncies molt més llargues que aquests 4 i poc kilòmetres, aquesta cursa li va pareixer "de locos" per lo ràpid que es va correr, i quasi sense respiració que es cobreix eixa curta distància. Tanmateix, va fer un gran paper i va creuar la línia de meta amb un temps de 15 minuts i 26 segons. Després va tornar altra vegada corrent cap a Moró!! Gran entrenament Roberto!!!

El nostre amic David, que junt a Sonia es troba en la recta final de preparament per a la Transalpine que tindrà inici el proper dissabte 31 d'agost, van aprofitar aquesta cursa per soltar "carbonilla" i posar un poc de xispa en els llargs entrenaments que porten realitzant per afrontar amb èxit el gran objectiu que tenen a vista. David va entrar en meta en un gran temps de 15'20".

Sonia, que no sol participar en aquest tipus de curses mega ràpides, també va cumplir el seu objectiu i va aconseguir una cinquena posició en la categoria absoluta femenina amb un temps de 19'32". Molt bon entrenament per posar eixa xispa als ultra entrenos que sol fer.

Per una altra banda, Jero va aconseguir classificar-se en tercera posició en categoria veterana amb un excel·lent temps de 15'00". Aquest estiu ja porta participant en moltes d'aquestes curses asfalteres i ràpides en les quals demostra la qualitat dels entrenaments que va assolint. En la cursa infantil van participar Olga i Ana, futura cantera del GR33.

Finalment la nostra corredora Silvia, que en un principi anava a agafar-se més tranquilament la cursa, només donar l'eixida no va poder evitar intentar posar-se un ritme alt i provar a vore què passava.  La cursa va estar molt disputada, amb la gran corredora d'asfalt Laura Garcia, que en algun moment es intercanviaven les posicions, fins que Silvia va aprofitar la última pujada per traure un poc d'advantatge respecte a la seua immediata perseguidora que no va poder finalment recuperar els metres trets en la costa. Amb un temps de 16'57" creuava la línia de meta en primera posició i rebaixant la seua propia marca.

Acompanyant als membres del GR33 va participar en la cursa infantil de la categoria 10-11 anys un futur atleta que donarà molt que parlar. El nebot de Sonia i David, Carlos Maigre va aconseguir una segona posició després de sofrir una caiguda en la primera curva només van donar l'eixida. De ben segur, un altre s'haguera parat i s'haguera posat a plorar... però Carlos NO... Carlos se va alçar com va poder, perquè li passaven altres xiquets per damunt, i va lluitar per no baixar els braços, i així tras perdre moltes posicions per la caiguda, va recuperar a poc a poc el lloc que li corresponia, i potser si no haguera caigut, encara haguera estat més endavant. Un exemple per a tots, per alçar-nos primer hem de caure... i Carlos se va alçar i va lluitar com a ningú... ENHORABONA CARLOS... i serà un plaer tindre un lluitador com tu en el GR33... així que a pensar-t'ho!!!