C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 28 de agosto de 2013

ULTRA TRAIL DEL MONT BLANC (UTMB) - COURMAYEUR-CHAMPEX-CHAMONIX (CCC)

Dos grans reptes als quals participen dos dels nostres companys aquest proper cap de setmana. Ni més ni menys que l'UTMB i la CCC. 

Els valents que ja es troben en terres franceses per aclimatar-se durant la setmana són Ruben Lucas i Paco Sáez. Junt a ells es troben amics i familiars així com gent de l'equip com Lola i Alberto, que seran de vital importància per fer-los l'assistència necessària. 

UTMB - Ultra Trail du Montblanc

El nostre expert ja en ultres i llargues distàncies, Paco Saez, serà l'encarregat de representar a la roja en aquesta gran prova, donar la volta al Mont Blanc en menys de dos dies.


Cursa de 168 kilòmetres i 9.600 metres de desnivell positiu, que tindrà eixida el proper divendres 30 d'agost a les 16:30 hores des de la localitat de Chamonix. Aquesta prova de muntanya conté nombrosos trams en altitud (a més de 2.500 metres), i que poden ser complicats en condicions climàtiques adverses. Requereix d'una perfecta preparació de la qual no dubtem que el nostre amic Paco en té de sobra.

Paco portarà el número 3269 de dorsal.


CCC - Courmayeur - Champex - Chamonix

Tal vegada menys expert en aquest tipus de proves, però no per això menys preparat, el nostre amic Ruben Lucas, s'atrevirà en la versió "curta" del Mont Blanc. 


Cursa de 100 kilòmetres i 5.950 metres de desnivell positiu, que indiquen la vertadera duresa de la prova. L'eixida d'aquesta prova tindrà lloc el proper divendres 30 d'agost a les 09:00 del matí des del municipi italià de Courmayeur i finalitzarà cent kilòmetres després, en la localitat de Chamonix.

Aquesta prova, a l'igual que el UTMB conté nombrosos trams en altitud que hauran de superar en diferents condicions i algunes d'elles poden ser més complicades.


La CCC ha passat de ser "la germana menuda de la UTMB" al de ser una carrera única del seu gènere i de les més prestigioses del món.

Cursa que parteix d'Itàlia (Courmayeur) per travessar Suissa (Champex) i finalitzar en França. Un vertader paradís amb vistes espectaculars amb les quals disfrutaran els corredors.

Ruben portarà el número 5284 de dorsal.


Molts ànims als dos i intentarem anar informant en el temps real sempre que puguem de com van els nostres corredors!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario