C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 24 de agosto de 2013

IX MARXA A PEU SERRA D'IRTA

Avui es disputava la novena edició de la Marxa a Peu Serra d'Irta sobre un recorregut de 15'350 kilòmetres i uns 580 metres de desnivell positiu.

El nostre representant ha sigut Rubén Lucas, que demà mateix parteix cap al Montblanc per participar en la CCC de 100 km de distància.

Com ja ens ha demostrat en les últimes curses en les quals ha participat, Rubén es troba en un estat de forma excel·lent i de ben segur farà un gran paper en aquest proper gran objectiu.

Avui ha aconseguit un tercer lloc en la classificació absoluta de la prova i segons ens conta el propi Rubén, només donar l'eixida s'ha format un grup capdavanter de 6 corredors entre els quals es trobava el nostre corredor. Cap al km. 4 que era el punt on començava la pujada, Rubén es trobava amb forces, còmode i ha apretat, quedant-se assoles junt al gran corredor Fernando Ruiz.


Sobre el km 10 els informen que el tercer corredor el porten ja a una diferència de 4 minuts. Però es troben amb forces i segueixen apretant.

Quan quedava un kilòmetre per arribar a meta, en un encreuament sense senyalitzar, es perden i fan quasi dos kilòmetres de més arribant a meta en un tercer lloc compartit amb Fernando!


Llàstima la pèrdua d'aquests dos grans corredors que estaven marcant una gran cursa! Encara així molt bones sensacions per afrontar els propers objectius! Enhorabona!!!!

Podium senior masculí

No hay comentarios:

Publicar un comentario