C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 29 de agosto de 2013

10 KILÒMETRES NOCTURNS DE BENICASSIM

El proper divendres 30 d'agost a les 22:00 hores naix una nova prova de running en la localitat de Benicassim, el I 10 kilòmetres nocturns.


Com molt bé el seu nom indica, es tracta d'una cursa de 10 kilòmetres de distància homologada, sobre un circuit d'asfalt tenint situada l'eixida al costat del camí La Ratlla i l'arribada en el Torreó.


S'espera que hi haja una gran participació i acollida per part dels runners i s'habilitaran sis caixons, en funció del temps estimat en cobrir els 10 km. 

A més a més aquesta prova serà a benefici de l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló.

L'organització organitzarà en finalitzar la prova i l'entrega de trofeus, una festa amb barcacoa, música, animació... així com proporcionarà als corredors amb servei de transport per portar-los des de la línia de meta fins l'eixida, a més a més d'altres detalls.

Els corredors del GR33 que formaran part del estrenament d'aquesta prova, són Jerónimo Martínez, Fernando Ribes i Ruben Cano. Els tres gaudiran d'aquesta cursa, que promet ser tota una festa i espectacle per al corredor, amb l'atractiu que el correr de nit suposa.

Ànim i molta sort xics!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario