C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 30 de agosto de 2013

TRANSALPINE RUN 2013

Arriba el dia esperat per a la nostra parella de corredors que han estat treballant i donant-ho tot per complir el seu somni, l'estar en la línia d'eixida de la Gore-Tex TRANSALPINE Run. Han lluitat com a ningú per estar ahí, per compartir junts el que serà una gran experiència inoblidable i especial, Sonia Escuriola i David Mundina, dos grans corredors, una parella forta i amb una magnífica capacitat de sofriment, participaran en modalitat mixta en la Transalpine!!


Des d'aquest blog, volem presentar la prova, en què consisteix, però volem fer-los un seguiment especial diariament des de l'inici de la prova, en el qual anirem informant de cadascuna de les etapes que els nostres amics van superant.

GORE-TEX TRANSALPINE RUN

Hui per hui la Transalpine és la prova per etapes més prestigiosa del continent, amb un recorregut de 320 kilòmetres que travessa Els Alps. Aquesta és la 9ª edició i des de fa un temps ja no queden dorsals lliures. En aquesta edició es compta amb uns trams totalment modernitzats, però sense canviar el format ni l'esencia de la prova, a més a més de comptar amb la millor participació de tota la història, amb corredors, a part dels nostres, com Tofol Castanyer, Philipp Reiter, Silvia Serafini i Oihana Kortazar, Maud Gobert i Stephanie Jiménez, Nuria Domínguez... i molts més... però nosaltres apostem per David Mundina i Sonia Escuriola!


Un total de 366 parelles s'enfrontarà a aquesta impressionant, exigent, dura i espectacular prova que consta de 8 etapes seguides des del dissabte 31 d'agost fins el 7 de setembre amb una distància mitjana de 35 kilòmetres i uns 2.000 metres de desnivell positiu. A mesura que comence la prova us informarem dels resultats dels nostres amics a més de descriure l'etapa a la qual s'enfrontaran el dia següent. 

ETAPA 1: Dissabte 31 d'agost de 2013. Hora d'eixida: 10.00h

OBERSTDORF - LECH

Etapa d'escalfament per al que els espera en dies posteriors. Aquesta etapa consta de 34'600 kilòmetres amb un desnivell positiu de 2.083 metres i 1.452 de baixada. Bon començament per anar calfant els motors. El primer dia, fresquets, serà un passeig per a ells!!
Parteix de la localitat alemana d'Oberstdorf i finalitza en el municipi austiac de Lech.

Oberstdorf... espectacular!!
Lech, on finalitza la 1a etapa, situat a 1.444 metres d'altitud!!!

MOLTA SORT!! ÀNIM I A LLUITAR COM VOSALTRES SABEU I TANT ENS HAVEU DEMOSTRAT!!!


LLISTAT D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario