C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 4 de junio de 2013

I CRESTAS DEL INFIERNO 2013 (II)

Com ja anunciàvem uns dies enrere, la nostra amiga Patricia Cabedo, participaria el diumenge 2 de juny en la primera edició de la cursa "Crestas del Infierno".

Una cursa de 30 km que segons ens contava la nostra amiga, transcorria per uns paratges impressionants amb unes vistes increibles.

Amb un temps de 3h 12' 23" completava la cursa la nostra corredora entrant en una 26ª posició general i en segona posició femenina, per darrere de la jove corredora de 15 anys Leire Fernández, que porta corrent des dels 10 anys, i va aconseguir una 10ª posició en la classificació general. Va completar el podium en tercer lloc Vanessa Bataller, entrant a meta 12 minuts després de la nostra amiga Patri.

Podium absolut femení
Patri no va poder gaudir al 100% de la cursa, degut a sofrir un esguinç en la cresta, a l'inici de la baixada, la qual cosa li va impedir anar a tope en la baixada, on es defen molt bé, ja que després d'estar tot l'hivern fent baixades per qualsevol lloc i amb tot tipus d'inclinació amb els esquís, res la para baixant pedreres, sendes, o pistes. Per la qual cosa, no dubtem, que de no ser per l'esguinç, haguera fet molt millor cursa encara del gran resultat obtés.