C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 20 de junio de 2013

ANDORRA ULTRA TRAIL


Andorra Ultra Trail, 4 curses en 3 dies.  En el País veí, a Andorra, podrem disfrutar de 3 dies d'skyrunning en totes les seves modalitats.



El C.M.GR33-TOTTRAIL estarà en les diferents proves, com no, junt als més de 2000 corredors que pendran part d'aquest important esdeveniment.

RONDA DELS CIMS:  170 Kilòmetres, 13.000+. Eixida del poble d'Ordino el divendres. Característiques principals de la prova, 15 cims per damunt dels 2.400 metres i una mitjana d'alitud de
1.985 metros.



Road Book Ronda

La nostra campionisima Xari Adrian estarà present en l'eixida d'Ordino. A tope per a donar lo millor d'ella i lluitar amb gent de renom, com Julia Boettger, Nerea Martinez, Hiroko Suzuki, Emilie Lecomte, Olga Mankó...
En xics, Oscar Perez,  Uli Calmbach, Salva Calvo, Julien Chorier, Pablo Criado, Armando Teixeira.

Aquest any, la Ronda entra dins del calendari de l'Ultra Skymarathon Series


ULTRA MÍTIC: 112 kilòmetres, 7.500+. Mitjana d'altitud 2.065 metres.

I que millor representants que els nostres amics, Vicente Betoret,  Roberto Gil, David Mundina i la nostra amiga, la valenta Sonia Escuriola per a l'Ultra Mític.

Road Book Ultra Mític


TRAIL: 35 kilòmetres, 2.500+ . Mitjana d'altitud 2.065 metres.


El nostre company Joan A. Alfara és el que en un principi ens representarà. Joan, està recuperant-se d'una lesió i fins a última hora, no sabrà si podrà pendre part de la cursa.


No cal dir, que algunes de les cotes més altes de la cursa estaran plenes de neu. Esperem almenys que els nostres companys puguen gaudir d'un bon temps, i uns dies d'skyrunning del bo.

MOLTA SORT A TOTS!!!!





INSCRIPCIONS




No hay comentarios:

Publicar un comentario