C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de abril de 2013

XII TROFEU LUIS ADSUARA 5KM CASTELLÓ

Una de les curses que se'ns havia quedat en el fons de l'armari per traure, era els 5km del trofeu Luis Adsuara de Castelló. Trofeu que té lloc cada any el segon diumenge de les festes de la Madalena. 

En aquesta ràpida cursa d'asfalt s'estrenava la nostra campiona recent tornada a la plaça, Lola Peñarrocha, que va demostrar que està agafant la forma a velocitats de rècord!



Junt a Lola, altres membres de l'equip que van participar en aquesta cursa van ser, Jerónimo Martínez i Silvia Sos, que el dia abans, sense perder comba estaven entrenant la segona part de la Marató de Borriol, a l'igual que Fernando Ribes. La nostra veterana Pilar Vilar, recent eixida d'una grip, també va formar part de l'eixida.

Molt bons resultats per al C.M.GR-33 en aquesta cursa d'asfalt en la que Lola Peñarrocha es classificava en segona posició seguida en tercer lloc en el podium de la seua companya Silvia Sos!!


Aquesta ha sigut la primera de les curses en la que la benjamin de l'equip al braç de sa mare, a recollit el trofeu. De ben segur serà el primer de molts triomfs en els que la menuda Lledó acompanyarà al podium a la nostra presi!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario