C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 10 de abril de 2013

12 + 1 PUJADA A LA NEVERA - ATZENETA (II)

Amb un fred que pelava i un vent que bufava amb força, va tindre lloc la 12+1 Pujada a la Nevera d'Atzaneta, que encara que en menys quantitat que fa dos edicions, els participants van poder xafar algo de neu en les cotes més altes.

Els nostres participants, vuit atrevits que retaven les condicions metereològiques i una participant en la marxa no competitiva, per part de la nostra jove fémina... Miriam Fernández.


A les 8 en punt, tal vegada uns segons mes tard, perquè els de la roja, estàvem de fotografia, pren l'eixida una cursa de 27'400 km aproximàdament, i uns 1100 mts de desnivell positiu, que en aquesta edició presentava novetats en quant a recorregut. La gent que hem participat en altres edicions podem verificar que aquesta cursa, amb les noves sendes incorporades ha guanyat en atractiu, per tant felicitem a l'organització per aquesta nova iniciativa.

Només eixir, comencen els crits i resulta que algú havia tropessat i estava rodant per terra... no era ni més ni menys que el nostre campió veterà Vicent Peris, que en 5 metres després de l'arc d'eixida, es feia les primeres marques de guerra. Però de res va servir per parar ni a ell ni a cap dels nostres corredors, i amb una eixida prou ràpida, cadascú inicia la seua pròpia carrera. 



Fins allí, animant i patint les condicions de fred i de vent, estaven els nostres grans suports... Lola Peñarrocha, Alberto Recatalá, Diego Marín i Marcos Sorribes, així com també vam comptar amb la presència de Ruben Cano, que es va desplaçar en bicicleta des de Costur per pegar quatre crits a tots els companys. Agrair aquests ànims, sobre tot en l'oratge que va fer, que no era el més idoni per pegar quatre palmes.

El primer de l'equip en creuar l'arc de meta per darrere del gran corredor Mario Bonavista, que va fer una gran cursa, va ser el nostre capità, Miguel A. Duplas, que dubtava de com es trobaria, ja que després de fer dos curses consecutives i estar acumulant molt de volum d'entrenaments, a més a més se li juntava el handicap de ser una prova més llarga de les que sol participar. Però malgrat eixes xicotetes pors i el respecte que li feia correr amb la nevada del dia anterior, va acabar molt content amb eixa segona posició en el podium i sobre tot satisfet amb les sensacions trobades. Tancava el podium absolut amb tercer lloc, el nostre amic Juanan Ruiz.


El següent de l'equip en una desena posició general, i primer veterà va ser Vicent Peris, que com deiem abans, la caiguda de l'eixida no li va impedir fer una bona carrera i classificar-se per davant dels veterans. 



Junt a Vicent, i realitzant el mateix temps, va entrar el nostre gran corredor ultra, Lucas Boix, que s'estrenava en aquest tipus de curses, aquesta temporada.


Un parell de minuts després entrava el segon dels nostres veterans, Jerónimo Martínez, que aconseguia un tercer lloc en el podium de veterans, i a la vegada, es col·loca com a líder veterà en la Lliga Castelló Nord.


Paco Sáez, entrava pocs segons després de Jero, en una 15a posició, i cremant la carbonilla, com solen dir.


L'altre dels veterans amb els que participàvem, Carlos Ibáñez, no venia amb totes les forces, ja que un costipat patit durant la setmana li va deixar el cos fluix, però encara així va anar superant cada quilòmetre escoltant el seu cos i corrent per sensacions.


Ja només ens quedava per arribar a les dos fèmines, que van eixir les dos encapçalant la cursa per davant de la resta de corredores. 

Silvia Sos arribava a meta en primera posició amb un temps de 2h38min, amb molt bones sensacions i trobant-se muscularment bé per a la càrrega d'entrenament que portava des de feia dos setmanes. I amb aquesta segona victòria, en les curses de la Lliga Nord, continua sent líder en aquesta competició.


La nostra ultra Xari Adrian, arribava a meta, poc més de tres minuts després de la seua companya Silvia, i en segona posició de la categoria absoluta femenina. Tot i no ser el tipus de carrera en la que la nostra companya es defensa amb més taules, va fer una gran carrera, i va demostrar que encara té xispa per a gastar.


A banda de les classificacions i resultats individuals, els nostres corredors i corredores van aconseguir, corrent amb l'esperit d'equip que ens caracteritza, la primera posició en classificació per clubs. 



ENHORABONA A TOTS/TES!!!


CLASSIFICACIÓ
VIDEO PLANETA SPRINT
CRÒNICA CORRERXMUNTANYA
CRÒNICA CORREDOR DE MONTAÑA

No hay comentarios:

Publicar un comentario