C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 19 de abril de 2013

TRAIL RAE OTAÑES -1ª PROVA COPA ESPANYA-

El próxim 21 d'abril es disputarà la primera prova de la Copa d'Espanya, el TRAIL RAE OTAÑES -Cantabria-.
Cursa de 34 quilòmetres i 2.200 d+ , que repeteix seu per segon any consecutiu. Recordem que el seu coeficient es de 71, per lo tant, prova molt dura la que espera als participants.






Si ens fem re-só d'aquesta prova es per que tornarem a vore patir a la nostra amiga Patri en bambes i a lo loco...Si, ja fa uns dies que ha deixat els esquis, i està començant a preparar la moto per a competir en curses per muntanya.




Sabem que serà complicat vore a la nostra Patri com solem vore-la, sabem que patirà, perque està començant a ficar a punt les seves pates, però si que tenim clar, que aquest any anem a disfrutar molt de la nostra amiga. Tot es agafar el ritme desprès de la temporada d'hivern amb l'esqui, i segur que prompte estarà ahí davant, però com diu ella....en esta li toca patir...i molt.


Però així es Patri, una tia valenta, que res la para, i que amb il·lusió segur que fa una bona cursa...

Si ja s'esperava molta qualitat en la cursa....ara amb Patri, més!!

Tornant a la cursa, recordem que els records de la prova els van aconseguir en l'edició del 2012, en xiques, va ser la campionissima Oihana Kortazar la que el té amb un temps de 3h23'57 i en xics, Tafol Castanyer amb un temps de 2h50'27''





MOLTA SORT PATRI !!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario