C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 16 de abril de 2013

ALCUDIA DE VO-TOTTRAIL (II)

Com dèiem en la prèvia, teníem un component del club que anava al naixement d'aquesta cursa Alcudia de Veo-Tottrail, el nostre amic Albert Berenguer i a última hora, la nostra amiga, i campiona Xari Adrian, anunciava la seva presencia també.

Xari, va fer valer la seva condició de favorita, aconseguint la victòria de la prova, aconseguint a la postre, la 24na posició total de la general, tot açò amb un temps de 6h10'08'' que reflexa la duresa de la prova.

Xari continua amb la seva preparació per al gran objectiu de la temporada, la CSP-115, Campionat d'Espanya Ultra, i on la nostra amiga defendrà els colors de la Selecció Valenciana, i com no, del C.M.GR33-TOTTRAIL.

Albert, que reapareixia en aquesta cursa, va fer una gran cursa també, aconseguint entrar en la 60na posició absoluta i el 28 de la seva categoria.

Poc a poc Albert es ficarà al terreny i tornarà a gaudir de les curses per muntanya. Ara a recuperar cames per arribar fresquet a la VTF.

El pòdium masculí va estar encapçalat pel nostre amic, ex-company del C.M.GR33-TOTTRAIL, David Prades, demostrant amb aquesta victòria i la seva joventut, el gran futur que té per davant.

Acompanyant- lo al pòdium, van estar Salva Ballester i un espill on mirar-se, el gran Juan Antonio Ruiz.

En xiques, com hem dit Xari Adrian es va portar el triomf, acompanyada de Laia Cañes i Olalla Mota.

De la il·lusió d'un xic, corredor i amant de les muntanyes, podem dir que tenim en Castelló una altra cursa espectacular. Alejandro Galindo volia fer una gran cursa, pel terreny que tant coneix, i pel que ens arriba dels presents, ho ha aconseguit.

Marató dura, bonica, per la zona d'Espadan, que com els organitzadors prometien, havien agafat de referent altres grans curses de la província, com son La Volta Al Terme i la Marató de Borriol.

Molta sort per al futur d'aquesta prova, i que amb el temps arribe a convertir-se en una clàssica com les anteriors.