C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 5 de abril de 2013

12 + 1 PUJADA A LA NEVERA - ATZENETA

El proper dissabte, 6 d'abril tindrà lloc la Pujada a la Nevera d'Atzeneta. En aquesta edició, trobem novetats en quant al recorregut, que passa a ser un poc més llarga en distància i algo més dura segons ens han informat els nostres companys, que el passat dissabte van estar reconeixent el terreny.


A les 8:00 del matí tindrà lloc l'eixida aquesta segona prova de la cinquena edició de la Lliga Castelló - Nord de curses per muntanya. Fins a aquesta localitat de l'interior de Castelló, es desplaçarà un bon número de representants dels nostres corredors i corredores, amb l'objectiu d'anar sumant quilòmetres per als importants reptes per als quals s'estan preparant.

Entre ells trobarem al recent campió de la Pujada a Pipa i el I Trail de Sagunt, Miguel Á. Duplas, al local Vicent Peris, als ultres Paco Sáez i Lucas Boix, als nostres amics Carlos Ibáñez i Jerónimo Martínez i a les nostres xiques Xari Adrián i Silvia Sos. 


Però ben segur no seran els únics components del GR33 que es deixaran vore pel terme d'Atzeneta, ja que des de l'altra part de la cursa, tindrem el gran recolzament de la gent de l'equip que anirà a donar eixe suport que tant s'agraeix en cada cursa.

Els desitgem molta sort a aquesta grupeta que dissabte formarà part de la sortida i intentarà a la seua vegada fer un bon paper com a equip, en la classificació general i per equips!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario