C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 29 de mayo de 2012

XXXIII VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA

El dissabte es va disputar la 31ena edició (31 !!!!... algo ha de tindre aquesta carrera) de la Volta al Terme de Fondeguilla.

A les 6 del matí, els valents corredors van eixir disparats, buscant la primera gran dificutat del dia (la que més dirira jo). I és que aixina és la volta al terme…2 kms d'escalfament per asfalt, de baixada….i de repen…hola que tal, jo El Muro i tu??? . de saque directe estàs pujant a 4 pates...

La nostra amiga Xari Adrián, va eixir en la primera posició, la qual no va perdre en cap moment. Eixint a vore com anava a respondre el seu cos, després de la victoria en la CSP-115 (csp = castello-penyagolosa i 115 = al kilometratge de la prova….vamos...eixir a pegar una volteta.)
I no va poder ser millor el resultat, ja que no només va guanyar la carrera, sino que es va trobar molt bé, i com diem, dominant-la totalment. La van acompanyar en el podium Ana Ortega i Maria López, del club valencia Misjueves.

Com pot tindre esta cara després de fer la VTF ??? què gran es!!

En la categoria d’homes, els nostres xics, J.J.Rubio i David Mundina, tenien davant seu la possibilitat de poder fer un pòdium en aquesta afamada carrera. Amb l’inconvenient que els dos venien de fer la MiM (J.J) i la CSP (David), els dos van apostar per donar-ho tot i no pensar en el cansament que arrastraven les seves cames.

A meitat cursa, David i J.J anaven 2on i 3er, fent una gran carrera. Davant, el gran atleta de La Vilavella, Ramón Recatalá, donava mostres del seu gran estat de forma.

En la segon mitat, J.J, va vore que podia ser el seu dia, ja que es trobava fort, confiat, amb ganes de patir…i allà se’n va anar a buscar a Ramón. I bones eren les sensacions que tenia el nostre company, ja que en tots els punts on podia tindre referències, anava retallant-li segons. Pero la volta al terme no dona tregua, i ja arribant molt just a Pipa, al final no va poder fer-se amb la primera posició. Però gran carrera la de Javi Rubio, que es lleva una espineta d’aquest principi de temporada que ha tingut que passar amb moltes lesions pel mig, i li han impedit estar al seu nivell habitual.

Darrere, el nostre company David Mundina, no podia seguir el ritme i es despenjava de J.J., i a la fi, també l’atleta local Manolo Segarra, li arrebatava la 3a posició. Però volem destacar l’esforç del nostre amic David, que tot i dur un cabaç de kilometres en les seues cames, va lluitar fins al final, i va aconseguir una molt bona 4ª posició, parant el temps per baix de les 4 hores i quedant-se a molt poc temps de les portes del pòdium.

Gran jornada la que varem viure el dissabte a Fondeguilla per al C.M.GR33 – TOTTRAIL. En resum victòria de Xari  i la 2ª i 4ª posició de J.J. i David.

Molt contents de la nostra gent !!

Destacar la gran organització que té aquesta carrera, en la que tothom és important, en la que tots els membres del Club Amics de la Volta al Terme, posen tot l'interés per a que el corredor, disfrute corren. Una carrera de la que sempre s'apren algo.