C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 25 de mayo de 2012

CARRERES CAP DE SETMANA 26/27

Tres carreres seran les que centren l'interès del club aquest cap de setmana, en les que tindrem representació.

VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA

Dissabte es disputen dos proves ben diferents, al matí es celebra la Volta al Terme de Fondeguilla (VTF). Organitzada pel Club d'Amics de la Volta al Terme, contarà amb una participació que rondarà els 240 corredors. Per part del nostre club tindrem la presencia de:

    • J.J.Rubio Sagredo   Dorsal 2
    • David Mundina        Dorsal 4
    • Xari Adrian              Dorsal 12
    • David Prades           Dorsal 409
Dura prova per als nostres amics, que com sempre fan, ho donaran tot per a conseguir el millor resultat possible.

LLISTAT D'INCRITS I DORSALS


XXIII CROSS DE LA ESTRELLA -MOSQUERUELA-

Continuant la jornada del dissabte, tenim el Cross de l'Estrella, al poble de Mosqueruela. Esta es la 4ª prova del Trofeu Gudar-Javalambre. Un cross de 7 kilòmetres, entre el poble i l'ermita de la verge que dona nom a la prova..

L'eixida de la categoria senior, aon tenim representació es donarà a les 11h30 del matí. El GR33-TOTTRAIL estarà representat per Miguel Angel Duplas, que ve de fer una preparació exhaustiva i Silvia Sos, guanyadora de la darrera edició d'aquest cross. Serà ausent el nostre company Vicent Calvo, vencedor l'any passat, que continua amb la seva recuperació. Esperem molt prompte tindre'l entre nosaltres, per la muntanya. De moment, fa brunyir la burra.

INFORMACIO DE LA CARRERA


III RODENO CURSA DE MUNTANYA DE NULES

5ª prova del Circuit Diputació i  prova puntuable per al 1er Challenge de Curses per Muntanya, és la tercera edició d'esta jove prova, que any rere any,  es consolida en el calendari de curses per muntanya de la província. Cursa organitzada pel Club de Muntanya Soc Rodeno de Nules.

En aquesta carrera tindrem la presència de Diego Marin i Miguel Angel Duplas, sí el mateix que va correr el dia d'abans a l'Estrella. Si bé Miguel Angel, es disputa la segona posició del circuit provincial, Diego reapareix de nou en escena, amb l'intenció de trobar les millors sensacions possibles, que estem segur que es donaran.

LLISTAT D'INSCRITS



Esperem que disfruten els nostres companys. Ací tindreu els resultats i informació del desenllaç

ÀNIM I SORT A TOTS ELLS !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario