C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 30 de mayo de 2012

III RODENO CURSA MUNTANYA NULES

El diumenge es va disputar la 4ª prova del circuit Diputació, la Rodeno Cursa, en la qual vam tindre representació del C.M.GR33-TOTTRAIL amb la presència de Miguel Ángel Duplas i Diego Marín.

Aquesta és una xicoteta crònica del bambino


il bambino concentrato.

"Pues el resultado global del finde ha sido bueno, sabiendo que después del crucero no estaría a tope decidí no meterme presión y buscar puntuar en los dos circuitos ( Javalambre y Diputación), en Mosqueruela sufrir lo justo y en Nules segun las fuerzas intentar mejorar el puesto de la de Castro Alfondeguilla (8º) para el final de la challenge, pero después una vez puestos en faena en Nules me encontré mejor de lo esperado y fui 3º hasta el km 14 aproximadamente, al final me faltaron algo de piernas y llegue justito, pero hubiera firmado estos resultados.

Por cierto, a falta de 3 km de meta en Nules me pasó un "avión de rojo", menuda carrera se marco Don Diego, le faltaron 15 mtr para hacer podium!!!!!!!!!!! "



Diego amb bona cara, fent una carrera de menos a més.

A la fi, 4t i 5è classificat, molt prop dels temps que donaven peu a poder pujar al pòdium, i amb l'alegria de tornar a vore a Diego corren i en principi, sense problemes, cosa que ens fica molt content a tots els del C.M.GR33 -TOTTRAIL.

A falta d'una prova, que es disputarà a S.Joan de Moro, Miguel Angel segueix segon al Circuit Diputació. A bon segur que lluitarà per a defendre aquesta posició.


CLASSIFICACIÓ
CLASSIFICACIÓ CIRCUIT DIPUTACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario