C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 28 de mayo de 2012

XXIII CROSS DE LA ESTRELLA -MOSQUERUELA-

Bons resultats els que s’han aconseguit a Mosqueruela. Recordem que aquesta carrera, es feia per un recorregut de 7 kms, i que formava part del Trofeu Gudar-Javalambre.

A les 11:30 del matí, es va donar el tret d’eixida a la prova absoluta, on en la categoria femenina, la nostra amiga Silvia, es va emportar el triomf final, tal i com va fer en la darrera edició. No cal dir que Silvia és capaç d’adaptar-se a aquestes carreres curtes sense cap preparament, i que de fet, li agrada fer durant la seva temporada muntanyera, demostrant la qualitat que té i que no ho faria mal del tot en proves “asfalteres”.

Silvia compta per victòries les carreres en què ha pres part aquesta edición del Trofeu Gudar Javalambre, però segurament, els seus próxims objectius, li facen no poder disputar-lo i aconseguir endur-se el trofeu, com creiem fermament que faria.
Pòdium femení

En la categoria d’homes, el nostre company Miguel Ángel, va estar a un pèl de pujar també al caixó final. Així i no fer-ho, volem destacar el fet de que el nostre company venia de “patir” una setmaneta, i només havia pogut fer unes sèries a la coberta del vaixell. El divendres va tornar a tocar terra, després de 7 dies, i sense pensar-ho, es va tornar a vestir la roja, per a intentar lluitar per un lloc al podium per  al GR33-TOTTRAIL. Com varem comentar en la prèvia, i al final, va ser aixina, Miguel va disputar aquesta carrera i al dia següent, va correr a Nules, en la Rodeno Cursa….i ho va fer com sempre, amb un molt bon resultat (i si només haguera fet una….juju)

La victòria en aquesta categoria, va ser per al company de fatigues, Javi Robres, demostrant el gran nivell pel que està passant.

CLASSIFICACIONS

No hay comentarios:

Publicar un comentario