C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 16 de agosto de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 17-19 D'AGOST

NON-STOP... els nostres amics del C.M.GR33-Tottrail pareix que aquest estiu no volen parar... O les piles durent molt o el coneiximent és poc... però siga pel que siga, aquest cap de setmana 3 seran els fronts oberts en els quals la roja es trobarà present.

Miguel Ángel Duplas, Alberto Recatalá i Silvia Sos, cadascú a una cursa amb característiques ben diferents, seran els nostres atletes representants.

I la nostra amiga Patricia Cabedo... que tampoc para!!!

V SUBIDA A LOS MOLINOS DE ALCUBLAS (VALÈNCIA)

El dissabte a les 19:00 hores tindrà lloc en la localitat valenciana d'Alcublas la V Subida a los Molinos, carrera de 8'2 km que combina l'asfalt, pista i una pujada per senda. 


El nostre tot-terreny Miguel Ángel Duplas, després de descansar de la cursa realitzada el dimecres 15 en la platja de Nules on va acabar en segona posició, per no perdre el costum de posar-se un dorsal, serà el nostre corredor del club que participarà en aquesta cursa, en la qual ha participat en edicions anteriors.






V CARRERA SUS SCROFA

El dissabte 18 d'agost, el nostre amic i recent estrenat en categoria veterana en la classificació d'algunes curses, Alberto Recatalà, es desplaçarà fins la localitat de Mosqueruela per participar en una cursa de muntanya no desconeguda per a ell, ja que va partipar en la seua tercera edició (2010) en la qual va fer una gran actuació quedant en la 14ª posició de la general i la 10ª de la seua categoria amb un temps de 03:02:12.




En aquesta cinquena edició es realitzarà un canvi en el recorregut habitual, i serà invertir la direcció, és a dir, la cursa es realitzarà en sentit contrari al realitzat en edicions anteriors. La cursa, que tindrà eixida a les 08:00 hores, amb una distància de 32 km i un desnivell positiu de 1250, transcorre pel terme municipal de Mosqueruela.


Esperem que el canvi de recorregut de la cursa, no siga inconvenient per a que el nostre amic Alberto, puga fer una gran carrera, i sense pressió... entre en una bona classificació, que de ben segur ho aconsegueix.

PÀGINA WEB DE LA CURSA

XXVII VOLTA A PEU AL CASTELL D'ATZENETA

La tercera de les nostres participacions del club d'aquest cap de setmana, serà per part de la nostra amiga Silvia Sos. 

Després de participar en la XXV Cursa Popular de Xodos el passat divendres, i a la I Cursa Per Muntanya d'Albentosa el diumenge, no pot estar més temps queteta a casa i aquesta vegada no hi ha hagut forma de convencer-la... així que el proper dissabte 18 d'agost a les 19:00 hores formarà part dels participants en la mítica i tant consolidada Volta a Peu al Castell d'Atzeneta, que en aquesta ocasió es tracta de la 27ª edició. 

Aquesta cursa, de 8'6 km d'asfalt parteix de la localitat d'Atzaneta en direcció al Castell, situat a 490 metres d'altitud. El recorregut és el mateix tant per pujar com per baixar de manera que els corredors es creuen en algun punt de la cursa.



La nostra "non-stop" Silvia, ha participat en les dos darreres edicions, quedant 2a i 1a respectivament en cadascuna d'elles, i establint el seu millor temps de carrera en 34'52'' en la passada edició. Després del tute que porta, no pretendrem que millore el seu temps, sino que correga amb coneixement i no es faça mal.


... I PATRICIA CABEDO...

La incombustible Patri Cabedo, després de cremar tots els cartutxos els dies que va estar per ací, sense pensar-s'ho dos vegades se n'ha anat ací al costat... a ESLOVENIA, a participar ni més ni menys que en el campionat del món de curses d'orientació... però Patri... tu saps orientar-te????? Pufffffff... amb aquesta xiqueta no hi ha qui es relaxe...



No tenim massa informació sobre aquest campionat així que us adjuntem un video oficial de l'organització i millor esperem a tindre noticies de la nostra amiga. Esperem que no ens criden per dir-nos que s'ha perdut!!!!!! 

Ànim... CHAMPION!!!



Els desitgem a tots que tinguen sort en cadascuna de les seues curses!! Ànim!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario