C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 10 de agosto de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 11-12 D'AGOST

Dos curses centren l'atenció del C.M.GR33-TOTTRAIL per aquest cap de setmana. En la que tots els pronòstics meteorològics ens fa pensar que anem a patir calor de valent...

VI VOLTA A LES FONST D'ESLIDA 

En Eslida es disputarà un any mes la Volta de les fonts. Apleguem ja a la 6na edició, i comença a ser un referent en les carreres d'agost.

La prova es corre per la serra d'Espada, amb la característica que va passant per les nombroses fonts que hi han a Eslida (Font de Castro, Font de Matilde, Font de les Escaletes, Font de la figuera, Font de fonillet, font de S.Josep i Font de Ferro)

Tindrem representació del club de la ma de J.J.Rubio Sagredo. A vore si hi ha sort i pot estar davant lluitant per les primeres places.




I CURSA DE MUNTANYA D'ALBENTOSA

Al poble d'Albentosa i dins del trofeu Gudar-Javalambre naix una nova prova, la Carrera por Montaña de Albentosa. Encara que es done a la veïna província de Terol, també tindrem representació per part del C.M.GR33-TOTTRAIL. Seran Silvia Sos, Patri Cabedo, Miguel Angel Duplas,  i Alberto Recatala els amics del GR33 que correran a Albentosa.

La carrera? 20,5 kilòmetres que té la pinta de ser molt corredora. Parlem de 550 metres de desnivell positiu.

Com dèiem es la 9na prova del Circuit Gudar Javalambre, i a bon segur que l'organització tractarà de tindre una bona presentació en societat.

Llistat d'Inscrits Provisional

No hay comentarios:

Publicar un comentario