C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 28 de junio de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 30/1

VIII CURSA DE MUNTANYA DE BENASSAL

Este cap de setmana continuem amb la Lliga Nord i en esta ocasió, és el torn per a la Cursa de Muntanya de Benassal que celebra aquest any la seva VIII edició.





Les dades d’aquesta carrera es poden resumir en poc mes de 21km amb 909 mts de desnivell possitiu.         


El nostre diamant, Silvia Sos


El incombustible
Miguel Angel
David Mundina,
un tio molt valent
  

Per part del C.M.GR33-TOTTRAIL tindrem la presència confirmada de Miguel Ángel Duplas i la de David Mundina. Esperem que es faça també oficial la de Silvia Sos en breu.

Els tres venen de fer molt bona carrera a Moró i esperem que tinguen la mateixa sort a Benassal.






David ve de vindre de fer el Monte Perdido Extrem amb Sonia Escuriola aquest cap de setmana, a la vegada que Miguel Angel, s'ha cascat dos Verticals pels Pirineus. Com podeu vore, el C.M.GR33-TOTTRAIL no para.

Què millor que fer el que més t'agrada!!!


I CARRERA PER MUNTANYA VILA DE LUDIENTE




Naix una nova carrera en la provincia, en aquest cas, a Ludiente, ens brinden l'oportunitat de disfrutar de les seues muntanyes. Carrera de 14 kilometres i poc, i es que es nota que arriba l'estiu, amb un desnivell possitiu de 866 mts.

Por parte del C.M.GR33-TOTTRAIL, tindrem la presència del nostre company J.J.Rubio Sagredo, que després d'aconseguir la 2ª plaça, fent un carreron a Fondeguilla, a la Volta al Terme, intentarà aprofitar este bon estat de forma.



Desitjar a l'organització d'aquesta prova tots els èxits del mon, però sobretot, que miren pel corredor que a la fi, és el protagonista.

Que es disfrute aquest cap de setmana d'aquestes dos proves, de les quals els tindrem informats durant la setmana que ve dels seus resultats.


WEB CARRERA
REGLAMENT

No hay comentarios:

Publicar un comentario