C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 18 de junio de 2012

XIII VOLTA AL TERME DE MORÓ (II)

La XIII edició de la Petjada, contava amb una participació molt interessant, ja que si en xics reunia a Fernando Ruiz., Juan Navarro, els nostres companys David i Miguel, Rachid Kamal, Raimundo Defez, el veterà incombustible Santi Alvarruiz, i el líder del Circuit Diputació Javi Gimenez, en xiques tornava a juntar a les protagonistes del duel del Campionat de La Lliga Autonòmica, la nostra amiga Silvia Sos i Silvia Miralles.


La Presi, Lola i Patri animaren als nostres companys
Aquest duel, va a tornar a caure de part de la nostra companya de club, Silvia Sos, que encara que parega difícil de creure, va aconseguir la primera victòria absoluta en aquesta carrera. A la vegada que va aconseguir fer marca personal, amb un temps de 2h02’11’’ traient-li 2’30’’ a Silvia Miralles. La tercera posició va ser per a Amparo Gallent.

En la categoria masculina, la carrera va ser per a Fernando Ruiz, que prompte va explotar la carrera, el seguirien Rachid Kamal i Juan Navarro. El nostre company David Mundina, va anar remuntant posicions, fins a poder ficar-se en 4t lloc. Miguel Angel, tenia clar que el tema era aguantar la 2a posició del Circuit, ja que el primer lloc no el podia alcançar, però sí perdre el segon. I així, va fer una carrera controlant, encara que els últims kilòmetres, va tindre que donar-ho tot al sentir molt a prop a Santi Alvarruiz. Marcos sorribes, va conseguir acabar, tot i els problemes als bessons, amb una marca de 2h06'30'' ocupant la posició 40 de la seva categoria.

Els nostres companys ens conten les seves sensacions en carrera…

David Mundina 3er classificat Senior Masculí amb 1h42'13''




"La petjada 2012, un any més se me quedarà en l'espineta de poder baixar de l'hora quaranta, eixida ràpida, i primers km fins a coronar el mollet en el meu company Miguel Ángel, una vegada comença la baixada em tire cap avant en busca de Raimundo i el grup capdavanter, durant la resta de carrera, lluitant per la quarta posició, que aconseguiria en els últims km abans de meta... Seguim sumant...”


Miguel Ángel Duplas, 5é classificat Senior Masculí amb 1h44'25''

els nostres companys Miguel Angel i David

Ya desde la salida se distanciaron Juan Navarro, Kamal y Fernando Ruiz, un poco más atrás Raimundo De Fez y persiguiendole David Mundina y yo. Después de la primera subida dura (el tossal) veo que voy bastante bloqueado de piernas y no puedo seguir el ritmo de David, así pues me quedo solo y sufro bastante en la siguiente subida donde se acerca un grupo de 3 por detrás de mi, aguanto el tiron y apreto en las zonas "corredoras" y a falta de 4 km ya solo me seguia el gran Santi Alvarruiz que no me dio tregua y me hizo apretar hasta meta. Sensaciones regular en carrera, sufriendo bastante pero contento al final.”

Silvia Sos, Record personal, 1ª classificada Absoluta Senior Femení 2h02'11''



Sense saber molt bé com eixir o quins ritmes portar, vaig decidir correr per sensacions i donar el que puguera en cada moment. Sabia que no seria una carrera fàcil, i hauria de donar-ho tot si volia aconseguir estar davant, en una carrera que encara no havia aconseguit guanyar. Els 3 o 4 km primers d’asfalt, vaig anar regulant per no passar-me de rosca i tindre forces per poder afrontar la pujada del Mollet. Fins l’inici de la pista, portava a Silvia Miralles darrere meua, molt prop... moment en el qual vaig decidir augmentar lleugerament el ritme, per marcar un poc de distància i iniciar la pujada més dura amb una separació entre les dos, encara que fora poca. Distància relativament escasa durant els primers kilòmetres, però que em va permetre mantenir la posició i inclús augmentar-la en els últims kilòmetres A l'arribar al poble, estaven els que no fallen, els meus pares animant-me, el que va fer que apretara fins al final. Contenta per haver aconseguit baixar el meu temps i per l’arribada a meta per part del meu alumnat, fent-me sentir que corria en casa!!!!. ”.

Enhorabona als 4 valents !!!

Classificació Circuit Diputació

No hay comentarios:

Publicar un comentario