C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 25 de junio de 2012

III GRAN TRAIL PEÑALARA (II)

Ja tenim una altra proesa de la nostra amiga Xari, i és que si pensàvem que no es podia millorar el rendiment que estava tenint des de la seva lesió, ella està emprenyà en fer-nos vore que no es així.

Un total de 296 corredors prenien l'eixida en aquesta Ultra, entre ells, com ja vos contàrem, anava a estar la nostra companya Xari Adrian. Que encara que a ella no li agrade que ho diguem, era per a nosaltres la gran favorita per a guanyar-lo.

No va eixir davant, Xari és una corredora molt forta i sap molt bé quina és la millor manera d'afrontar estes carreres, com està demostrant esta temporada. I es va limitar a seguir a l'altra favorita per a la victòria final Luz Pérez, guanyadora de l'edició del 2011.

Ja al pas per la Hoya, anava comandant la carrera i així fins a la Meta, la nostra amiga va anar fent kilòmetre a kilòmetre els 110.

Pot parèixer fàcil, però Xari va tindre que patir molt, i com ella mateix diu...

"Experiència inoblidable en el Gran Trail del Peñalara. Dura, calor i moments crítics com en tots els ultres. A pesar dels moments crítics puc dir que ha sigut tot redó. Primera absoluta femenina, desena de la general i algo més, he establit un nou rècord "16h22´". També me quede en la molt bona companyia de dos grans corredors que he tingut el plaer de tindre com a companys de fatiga els últims 70kms, els components del Buff, Chemari Bustillo i el Capi, dos grans persones i que m'ho he passat molt en ells. Ara a per el pròxim repte... Gràcies a tots per animar-me".

Està clar que la nostra amiga, a força de treball, constància i qualitat per supost, s’està fent un nom dins del món de l’Ultra a nivell nacional. Esperem que continue tenint la sort i per damunt de tot, que li respecten les lesions.


Ens fa saber que la crònica la té al forn, fent-se a poc a poc...en breu la tindrem ací.

Els seus companys del CM.GR33-TOTTRAIL estem molt orgullosos d'ella, per tot el que representa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario