C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 6 de junio de 2012

VIII VOLTA DE MUNTANYA DE VALL D'ALBA

La VIII edició de la Volta de Muntanya de Vall d'Alba va reunir a més d'un miler d'atletes, i entre ells dos membres del C.M.GR33-Totrail, els nostres amics Miguel Ángel Duplas i Silvia Sos.
A les 9:00 hores del matí es va donar l'eixida d'aquesta multitudinaria cursa, amb un gran nivell en les primeres files.

En xiques, vam comptar amb la presència de la nostra amiga Silvia, que encara que no està entrenant al 100% i intentant tancar la planificació per aquestos mesos que venen, es va presentar a la prova, ja que és una corredora que li agrada molt participar en totes les proves provincials. Una vegada més, i mal acostumats que ens té, Silvia va aconseguir el triomf absolut de la prova en la categoria femenina, en una carrera ràpida, on la qualitat està per damunt de la força, com així ho va demostrar.

Silvia continua amb el "suma i sigue", demostrant l'implicació que sempre fica, així com les ganes de fer-ho bé, i no defraudar a ningú, cosa, que sempre aconsegueix fer. Espere'm que molt prompte tinga feta la planificació i es fique al 100% en les carreres.
Pòdium absolut femení

En xics, teniem la presencia de Miguel A. buscant assolir el seu bon resultat en el Circuit Diputació, va disputar la carrera ja no buscant la classificació individual de la mateixa, conscient de la qualitat dels participants (ell no està "manco") el nostre amic va buscar més una bona posició que li donara bona cosa de punts per a la Challenge. A la fi, un 10é lloc, molt bo per a la primera de les dos carreres que li esperaven.

Miguel A. Duplas, a la dreta

També destaquem al nostre company Miguel, un todoterreno, que està sempre ahí davant en les classificacions, i que demostra que encara que porta molt de temps en este món, es un apasionat. Vos podem assegurar que igual que li agrada correr dia si, dia també, es coneix a tots els corredors d'aquest esport, i no només als de la zona.