C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 20 de junio de 2012

UNA DE VERTICALS !! CARRERES CAP DE SETMANA 23/24 JUNY

Gran cap de setmana el que s’ha preparat el nostre amic Miguel Ángel. Aquesta vegada, amb la motivació de provar noves coses, Miguel s’ha decantat pels kilòmetres verticals (KV) i clar….si vols caldo, ja saps…2 tasses.

El dissabte 23 de juny a la localitat de Sorribes de la Vansa, disputarà el primer d’ells, al Parc de Cadí en Lleida. El II Vertical Arp, que està dins del Circuit Fer de Curses de muntanya.

un perfil extrany...està al revés el kilometratge.


La sortida serà des de l’oficina de Turisme de Sorribes fins al Refugi de l’Arp. 1000 mts de desnivell positiu per a un total de 6 km de distància.

Ací podeu vore un vídeo de la prova.


I el diumenge….cap a Andorra, per a fer la I Vertical dels Isards, cursa organitzada pel Soldeu Esqui Club. A aquesta cursa encara no ha confirmat la seva participación el nostre company, encara que desde el CM.GR33-TOTTRAIL, podem quasi assegurar que també hi participarà.

D'aquest vertical, al ser el primer no hi han referencies, en quant a participació, o temps. Possiblement al ser en Andorra, hi haurà prou de nivell.





Ja ens contarà el nostre company aquesta aventura. Hi ha rumors que diuen que en el tallafocs de la Vall hi ha senda limpia de pujada..


No hay comentarios:

Publicar un comentario