C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de julio de 2013

XXIII TRAVESSA NÚRIA - QUERALT - BERGA

La Travessa Núria - Queralt és un ultratrail de 92 km amb 5.800 m. de desnivell positiu acumulat i 7.100 m. de desnivell negatiu. El recorregut transcorre entre el Santuari de Núria i Berga, i aquesta 23ª edició se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol. 


Aquesta cursa, és coneguda per la seua bellesa i la duresa del seu recorregut.
Junt a la Volta a la Cerdanya, l'Ultratrail Costa Daurada i Ultratrail Coll de Nargó, la Núria Queralt, forma part de la 2ª Copa Catalana de curses d'ultra resistència.

A les 10:00 hores del matí del proper dissabte, tindrà lloc l'eixida d'aquesta cursa, en la qual participarà la nostra parella d'ultres, Sonia Escuriola i David Mundina.

Per la seua part, el gran David, que es troba en un 9è lloc en la classificació acumulada de senior masculí de la Copa Catalana, intentarà en aquesta última prova assegurar-se un gran lloc en el top ten de la classificació general.

Per altra banda, la lluitadora Sonia, que es troba actualment en 3ª posició de la classificació, amb aquesta última prova, intentarà assegurar-se alguna de les tres primeres posicions en la 2ª Copa Catalana de curses d'ultra resistència.

Ben segur que en els nostres amics, trobem una excel·lent representació del GR33 en terres catalanes.

Molta sort i ànims!!!!!

LLISTA D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario