C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 26 de julio de 2013

ANETO TRAILS 2013

I aquest cap de setmana, als nostres components del GR33, aprofitant les vacances d'estiu, els ha pegat per viatjar i anar a correr fora de la província. I gran part del nostre equip es trobarà aquest cap de setmana, participant en les diferents proves del Aneto Trails.

VOLTA A L'ANETO

En aquesta modalitat, tindrem al nostre company Paco Sáez que travessa un gran moment d'estat físic i esperem que disfrute molt d'aquesta distància en la qual és ja un gran expert.

També estarà representant al GR33, Miguel Ángel Martínez, que junt al nostre amic i company Ruben Lucas, formaran parella per recòrrer els 62,3 kilòmetres dels quals consta el circuit. Segur que junts formaran un gran equip.

Aquest recorregut, amb un total de 3.570 metres de desnivell positiu, transcorre per pistes i senders que rodegen el massís de la Madaleta, coronat pel cim de l'Aneto (3.404 metres). És tracta d'un gran recorregut que a l'igual que les altres proves s'inicia i finalitza en la localitat de Benasque.




LLISTAT INSCRITS

MARATÓ DE L'ANETO

La Marató de las Tucas, uneix els refugis d'Estós i de l'Àngel Orús mitjançant pistes i senders que rodegen les famoses Tucas de Ixeia (2.840 m.)


La Marató a l'igual que la volta a l'Aneto, comença en Benasque i ascendeix a la localitat de Cerler. Després descendeix fins Eriste després de travessar la localitat d'Anciles, des d'on s'ascendeix fins el refugi de l'Àngel Orús i el d'Estós, completant la volta fins la localitat de sortida, Benasque.


En aquesta prova, de 41'600 kilòmetres i 2.240 metres de desnivell, tindrem a tres components de la roja. 

Jerónimo Martínez, que acudeix a la cita amb molta motivació i amb ganes de realitzar una magnífica cursa, però sobre tot disfrutant de les terres pirinaiques i paisatges impressionants.

La nostra amiga Lola Peñarrocha,  que el passat diumenge realitzava una gran cursa en la 3a prova de la Copa d'Espanya, amb una cinquena posició, afrontarà aquesta cursa amb més motivació i seguretat si cal, formant parella per realitzar aquesta modalitat amb el company Rafa Beltran, que haurà d'apretar les dents per a seguir a la nostra fèmina. De ben segur, aquesta parella donarà molt que parlar.

LLISTAT D'INSCRITS

MITJA MARATÓ DE L'ANETO

Ruben Marc Cano, el jove corredor del GR33 serà el representant en aquesta mitja marató, que amb 22'400 kilòmetres de distància consta de 1.205 metres de desnivell positiu.


Començant en la localitat de Benasque, la cursa es dirigeix cap a la localitat d'Anciles, per carretera asfaltada que unes ambdues localitats i des d'aquesta, s'ascendeix fins la localitat de Cerler, rodejant per la Colladeta i la Cota 2.000 de l'estació d'Aramón-Cerler, el pic Cerler. I a partir d'ahí, començarà un important i vertiginòs descens fins la localitat de Benasque, punt de sortida.

LLISTAT D'INSCRITS

Molta sort a tots!!! I a disfrutar dels Pirineus!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario