Com ja vam anunciar uns dies abans, els nostres amics Fernando Ribes i Pilar Vilar participaven en el Triatló de Castelló.

Molt més que genial va ser l'experiència de la nostra companya Pilar Vilar en el seu primer debut en triatló.
Pilar com sempre... tot ben organitzat!!
Com ella mateixa ens va contar, va "xalar la gana" i ben segur repetirà l'experiència i qualsevol dia la tornem a vore participant en aquesta modalitat esportiva.

Si recordem, tal com vam anunciar fa uns dies, la nostra amiga Pilar s'estrenava en triatló en la modalitat de sprint. I ho va fer amb aquestes marques:

A la fi, va completar el triatló amb un temps de 1 hora i 22 minuts, i classificant-se en una 22ª posició d'un total de 70 corredores. Molt bona posició en aquest debut, a tan sols 13 minuts de la primera classificada. Enhorabona Pilar, i ànim per als següents... ara ja saps el que és!!!

La nostra triatleta Pilar amb altres participants!!
Per una altra banda, el nostre "ja expert" en participació en triatlons, Fernando Ribes, s'atrevia amb la modalitat de triatló Olímpic, finalitzant en una gran 168ª posició d'un total de 427 participants.

Fer... tot un expert!!
Aquests van ser els temps que el nostre company va emprar en cadascuna de les tres proves:

Ressaltem que en la prova de natació, Fernando es va aconseguir classificar en una 61ª posició.
Fernando creuava la línia de meta, finalitzant el triatló amb un temps total de 2 hores i 17 minuts, a tan sols 22 minuts del guanyador de la prova.

Enhorabona Fernando, i a continuar així!!!