C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 25 de julio de 2013

CAMPIONAT D'EUROPA ULTRA - TRANS D'HAVET

Vuitanta kilòmetres i 5.500 metres de desnivel positiu seran els que esperaran a la nostra recent campiona d'Espanya Xari Adrian en la propera competició a nivell europeu. Es tracta del Campionat d'Europa Ultra, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol, en la zona de Dolomites.
 
Recordem que junt al nostre amic Remigio Queral, la nostra component de l'equip, Xari Adrian, formen part dels seleccionats espanyols per defendre la "roja" en els campionats europeus.


Aquests campionats se celebren cada dos anys, i en aquesta edició s'inclou per primera vegada la distancia d'Ultra. La prova en la qual participaran els nostres amics, serà l'última d'aquests campionats, que junt al Kilòmetre Vertical i la prova de Skyrace en Canazei, es desenvolupen totes en terres italianes.

Per tant, al ser una prova nova la modalitat de Ultra, serà la primera vegada que Europa tindrà uns campions oficials en la disciplina més llarga, o oficialment coneguda com Ultramarathon.


La Trans D'Havet travessa el Piccole Dolomiti, així com 6 kilòmetres de tunels que daten de la 1a Guerra Mundial i que van ser excavats pel general d'Havet.... d'ahí el nom de la cursa. És una prova de recent creació, ja que l'any 2012 va celebrar la seua primera edició, i aquest any es converteix en una de les proves més importants en el món dels ultres.


Paral·lelament a la cursa de 80 km tindrà lloc una cursa més curta, de 40 kilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu, a més a més d'una competició per equips amb un recorregut de 110 km i 10.000 metres de desnivell positiu. I per si fora poc, també hi haurà una cursa de 8 km exclusius de baixada, en la qual es descendeix prop de 1.200 metres de desnivell.

Tot l'equip del GR33 estarem pendents de l'actuació de la nostra amiga Xari en aquest important Campionat, i no dubtem que realitzarà un gran paper dins la selecció espanyola.

Ànim i a disfrutar d'aquesta experiència!!

PÀGINA WEB DE LA PROVA

No hay comentarios:

Publicar un comentario