C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de julio de 2013

TRIATLÓ DE CASTELLÓ

El cap de setmana, no tot seran curses de muntanya per als corredors del GR33, ja que tindrem representació també en el Triatló de Castelló. 

Aquest triatló forma part de la VIII edició del Wild Wolf Triathlon Series By Polar, circuit de 8 etapes de diferents distàncies en Madrid, Castelló, Barcelona, Andorra, Tarragona, A Coruña, Palma de Mallorca, Sant Sebastià, Gavà i Màlaga.


Els nostres amics Pilar Vilar i Fernando Ribes participaran cadascú d'ells en una de les modalitats de triatló.

Per una banda, Pilar s'estrena en els triatlons amb la modalitat de SPRINT, que consisteix en 750 metres de natació, 18 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. No dubtem que la nostra amiga disfrutarà molt d'aquest nou esport en què s'inicia! Molta sort Pilar!!!

Per un altre costat, l'expert ja en participació en triatlons, Fernando s'atrevirà amb la modalitat de TRIATLÓ OLÍMPIC, 1.500 metres de natació, 36 km en bici i 10 km de cursa a peu. Distàncies ja més exigents que el nostre amic tractarà de superar i sobre tot disfrutar.

Així, qui vullga apropar-se el matí del diumenge 7 al passeig marítim del Planetari de Castelló, podrà gaudir d'un gran espectacle, amb les diferents modalitats d'aquest triatló!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario