C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 31 de marzo de 2016

COMPETICIONS 2-3 ABRIL

Arriva el mes d´Abril, després de les festes de Pasqua on els nostres membres segur que van aprofitar per fer Km la gana, arriven altra volta les competicions. Aquest cap de setmana moltes son les disciplines i els diferents territoris que recorreràn els nostres companys.

ULTRA MONTSENY
Dissabte 2 d´Abril a les 7h a.m. desde Viladrau donarem l´eixida al Campionat d´Espanya d´Ultra FEDME 2016 amb els seus 80km i 9170m de desnivell acumulat, i on el recorregut es 100% pel Parc Natural del Montseny. Allí tindrem a la nostra femina Belén, junt a altres molt bons corredors de la nostra terra, lluirà la camiseta de la Selecció Valenciana e intentarà donar el màxim per disfrutar i demostrar el perque la selecció ha pensat en ella. Molta sort Belén.!!!

Desde d´açi també donar molts anims a la nostra companya Sonia Escuriola que no esta atravessant per bons moments, una lesió l´impideix formar part d´aquesta selecció i poder disfrutar del Montseny. Estem amb tu Sonia, saps i sabem que prompte tornaras i amb molta mes força, açó només es un alto en el camino. Molts anims i a recuperar-te.


TRAIL NOGUERUELAS 70KM
Dissabte 2 Abril tindra lloc en la localitat Turolense de Nogueruelas, el UltraMaraton de 70km, recorregut exigent amb 3700m+, on els nostres valents podran trobar-se amb pistes i camins pecuaris (22%) senda (41%) monte a través (36%) i asfalt (1%) i on també els nostres companys podran encontrar-se amb unes condicions meteorologiques algo adverses. En aquesta linea d´eixida tindrem a Roberto, Claudio, Jose Saez, Ruben Marc i Paco. Molta sort a tots!!!


CURSA ATZENETA
Continuant amb la lliga nord, arriva la 16a Pujada a la Nevera, així com la Marxa Popular que es celebrarà el pròxim dissabte 2 d'abril, organitzada per l'Ajuntament d'Atzeneta i el Club de Muntanya AT-ZENET. En la cursa de 27.600km amb 1040+ tindrem presents a Cristian, Sonia Mundina, David galera, Arturo i Ruben Lucas. A tope companys!!!

TRAIL 25K CALAR RIO MUNDO
Fins Albacete es desplazarà en nostre company Miguel Angel, on el Club Deportiu Adventure Bike/La Bajera es l´organitzador del DESAFIO CALAR DEL RIO MUNDO format per sis traçats competitius: “ULTRA 105 K”,”TRAIL 65 k”, “TRAIL 45 k”, “TRAIL 25 k” ,“TRAIL VERTICAL” i “SENDERTRAIL 17 k”. En nostre company el dimenge 3 d´Abril a les 8.30h a.m. desde RioPar donarà l´eixida a la seua cursa de 25km amb 1500+. Sort Miguel!!!
21KGATOVA
També diumenge 3 Abril a les 9 a.m. en la població de Gatova es celebra la cursa amb tres distancies, Marató, Mitja Marató i 10K. Nosaltres tindrem en la linea d´eixida a la nostra femina Patry, que s´enfrentarà als 21km amb 1125+ i que transcorren per el parc natural de la Serra Calderona. Molta sort Patry!!!

10K CIUTAT DE BURRIANA
Seguint en el circuit diputació, la nostra femina Sandra disputarà la 3ª prova, aquesta vegada el diumenge 3 d´Abril a les 10h a.m. es celebra el 10K ciutat de Burriona, circuit caracteristic on el 25% de recorregut es terra i el 75% asfalt. A bufar fort Sandra!!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario