C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 11 de marzo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 12-13 MARÇ

Ja tornem a estar asi, i este cap de setmana ve complet de diverses curses i modalitats. Tindrem molts companys competint aquest cap de setmana aixi que a disfrutar amics.

CURSA TALES
El dissabte 12 de Març a les 9 del mati, arranca la cursa al poble de Tales, cursa de 16,5km i 814+, alli tindrem a la nostra representació femenina Patry i Sonia Mundina. A tope xiques!!!

PERIMETRAL DE BENISSA
El club de muntanya Margalló de Benissa per el seu V aniversari ofereix una Marató i un Ultra de 84km, asi tindrem a la nostra femina Belén, en una cursa de terreny técnic en 84km i 4700+. Anim Belén a per ella!!!


CAMPIONAT ESPANYA DUATLO L.D. ORIHUELA 
El nostre company Vicent Calvo, estarà present en el campionat de duatló que es disputara en Oriohuela el diumenge 13 de Març a les 8 del mati. La prova consta de 16km correr 66km bici 8km correr. A tope Vicent!!!

IX 10K GRAO COSTA AZAHAR
El dissabte 12 de Març a les 18h de la vesprada donara l´eixida el que diuen que es el circut 10K més ràpid d´Espanya, jejejeje ahi tindrem al nostre company Miguel Angel i  a la nostra femina Sandra, on comprovaran la velocitat d´aquest circuit e intentaran conseguir les seues marques. Abufar companys!!!



KM VERTICAL MABO
Una prova agonica, una prova diferent, sobre un recorrgut de 1.450km acumulant 350+ tindrem a la nostra companya Maria. Dissabte 12 apartir de les 11h, donara l´eixida el primer corredor, aixi que a bufar fort!!!

X Marató Borriol. MABO
I aquest diumenge 13 Març es celebra la X MABO, cursa que no deixa indiferent a ningu, uns anys calor, l´any passat aigua a cantes, a vore este any quin oratge ens farà. Cursa de 42km en 2550+ i que forma part del circuit EMM i aquest any també de Copa Espanya. Allí tindrem als nostres valents Silvia, Alberto, Salva, Miguel. Companys molta sort i coneiximent!!!

VI FUENTES DE TITAGUAS
En la localitat valenciana de Titaguas, es celebra la segona prova de la Lliga CxM La Serranía 2016, el diumenge 13 de Març a les 9 del mati, tindra lloc la cursa reina que anomenen al trail de 21km amb 850+, fins alli es desplazarà el nostre company Vicent Peris. A disfrutar d´aquesta cursa!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario