C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 14 de marzo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 12-13 MARÇ

Bon cap de setmana dels nostres corredors, vam patir, vam disfrutar, vam xalar, ...uns van aconseguir els seus objectius i uns van tindre que pendre la decisió de retirar-se i pasar pagina, pero tot suma companys, el principal es no pedre l´il.lusió per el que més ens apasiona. Fins un altre cap de setmana!!!

CURSA TALES
Dissabte de mati es va desplaçar fins a Tales la nostra femina Sonia, per disfrutar de la cursa de muntanya que havien preparat tant bonica.

Sonia Mundina: "Cursa de tales. Carrera molt xula, amb baixadetes de les que a mi m'agraen!!!.  Una més per a tornar a agafar ritme en montanya!! 1h46 i 2a absoluta!!!." La nostra companya Sonieta ja no baixa del caixó. Enhorabona!!!
Classificació

KM VERTICAL MABO
 Maria que participava en el km vertical, va poder disfrutar d´esta experiencia curta pero intensa.

Maria: "Km vertical a la saca. La 14 del km vertical. a 11 del km vertical autonomic. I la 5 de categoria. En un temps de 20,40!!!". Enhorabona!!!
Classificació


IX 10K COSTA AZAHAR GRAO
Dissabte per la vespra es disputava el 10K costa azahar, on diuen que es un dels circuit més rapids d´Espanya, alli vam tindre als nostres companys.

Miguel Angel: "Petada. Hasta el 6'5-7 en tiempos previstos. De ahi a meta un suplicio para caerme 1 minuto de propina. 34:40. A la proxima mas y si se puede mejor." Anim Miguel Angel, com tu dius a la propera mes i millor!!!


Sandra
: "Avui si, per fi he rebassat la barrera dl 10k,  he baixat temps fent MMP...ens tocara pensar en baixar un altra unitat." La nostra femina Sandra, va poder aconseguir eixe temps que tant se li resisitia, 43'50" i 4ªclas. cat. Ara a continuar. Enhorabona!!!

Classificació

PERIMETRAL BENISSA
Dissabte tambe es celebrava el Ultra de Benissa de 84km, ni més ni menys, on la nostra femina Belén donava inici a la seua temporada, i on ho va fer de categoria, classificant-se 1ª absulta a més d´hora de la segona. Enhorabona Belén!!!

Belén: "Aquest cap  de setmana vaig obrir temporada amb la Perimetral de Benissa, van ser 84km molt tècnics i durs. El meu objectiu principal era medir l'estat de forma. Així que agafe un ritme molt còmode. Anem primera i segona juntes fins el km 5. A partir d'ací faig marxa. Arribe a la cima de Bèrnia al 100%, decidisc pegar una volteta de rosca més. Seguisc amb molt bones sensacions. Faig el Pas dels Bandolers i la llarga pujada del barranc a bon ritme. Arribe a la pista amb ganes de còrrer. Així que...a còrrer s'ha dit!!! Ja tinc els dos pinyols superats. Els km passen sense enterar-me. Arribe al 62 i es ací on comence a "pussejar". Passe Senija, me queden 15km...tres pujades i meta. Me donen referències de la segona, la porte a més de 40 minuts. Que faig? Me relaxe i faig còmodament el que queda? No...!!! Tira-li, has vingut a medir-te! A patir un ratet més!!! I per fi arribe a meta! 1a Absoluta i 8a de la General. Molt contenta pel resultat, però sobretot per les bones sensacions al llarg de tota la carrera."

Classificació

CAMPIONAT ESPANYA DUATLO L.D. ORIHUELA 
I com no, fins Orihuela es va desplaçar Vicent per disputar el campionat d´Espanya de duatló de llarga distancia, i on Vicent va aconseguir una décima plaça.

Vicent Calvo: "Molt content equip. Açó es una gran experiencia". El nostre company Vicent es proclama 10º classificat absolut d´Espanya en Duatló de llarga distancia, quasi res. Enhorabona Vicent!!!
Classificació

X MABO. MARATO BORRIOL.
I tots els amants de la muntanya tenien el cap ficat en Borriol, la seua X MABO i aquest anys primera prova de Copa Espanya donava l´eixida a les 7.30 a.m, prova que no deixa indeferent a ningu. Aixi que alli teniem als nostres companys:

Alberto: "Tot baix control. Estava clar que no podria passar de la Pobla i he eixit a aixó. A vore si revsicola el peu". Alberto que arrastra una lesió al turmell, va decir fer un bon entreno fins la Pobla, i aixi anar agfant confiança per a la MIM. A recuperar Aberto i bona decisió!!!


El nostre company Jose, encara que va tindre algunes caigudes va arrivar a meta en 5:30:27, clasificant-se 4ºde la seua categoria a 1minuto i el 99 de la general. Enhorabona José a continuar aixi!!!


Salva: "Mabo, tenía muchas ganas puesto que desde que estoy con David todo va como la seda, he salido motivado con ganas de darlo todo, pero antes de la carretera de la Pobla han empezado a salir los calambres, aún así he mejorado 10' respecto al año pasado 4h48 al final." El nostre company Salva millora el seu temps encara tenin alguns problemes muscular, a recuperar-se i enhorabona!!!

Classificació



No hay comentarios:

Publicar un comentario