C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 22 de enero de 2015

XXVI MITJA DE SANTA POLA (II)

I fins la localitat alacantina de Santa Pola es van desplaçar els nostres incansables corredors Miguel A. Duplas i Ruben Lucas, per participar en la 26ª edició de la Mitja Marató d'asfalt.

Per una part el nostre amic Ruben Lucas, que porta una bona temporada aconseguint grans marques personals en asfalt, en diferents distàncies, va finalitzar la mitja marató amb un excepcional temps de 1h13'34" i una 33ª posició en la categoria senior.
Per un altre costat, el nostre amic Miguel A. Duplas, ens conta que segons els seus últims entrenaments i l'últim 10K en què va competir, el ritme raonable per afrontar la cursa era de 03:40, però ens assegura que no esperava patir tant com ho va fer. Al final, 1h18'06" per a completar aquests 21km i algo més.