C.M. GR-33

jueves, 22 de enero de 2015

VIII CURSA DE MUNTANYA TOMBATOSSALS (II)

VIII CURSA DE MUNTANYA TOMBATOSSALS

A la fi, quatre van ser els nostres corredors que van participar en aquesta huitena edició de la cursa de muntanya de Tombatossals: Ivan, Antonio, Alberto i Miguel Ángel Martínez, que va aprofitar a última hora un dorsal i va decidir eixir a fer-la, però sobre el quilòmetre 16 va haver de retirar-se per unes molèsties en el bessó. Li desitgem una ràpida recuperació i molts ànims!
Per una banda, Ivan, afrontava aquesta cursa com a la primera prova de la temporada, i trobar sensacions encara no estant al 100%. Va anar tota la cursa entre els 15 primers, aconseguint finalment una 13ª meritòria posició.
Per al nostre amic Antonio, aquesta també era la primera cursa de la temporada. Segons ens conta ell mateix, "la primera pedra d'un projecte que comença avui". Amb un temps de 1h56'35" finalitzava la cursa en una 28ª posició general i 22ª de la seua categoria.
Finalment, Alberto, que es troba en procés de recuperació d'una llarga lesió, afrontava la cursa sense cap tipus de pressió, únicament disfrutar, tornar al món de les curses de muntanya i a poc a poc anar deixant enrere passades lesions. Segons ens conta ell mateix el dia de la cursa: "Ara me fan mal fins les pestanyes! Però content de fer la cursa xarrant junt a un tio molt gran. No m'aguante ni dret ni sentat! No m'he girat".
Aberto va fer la cursa junt al nostre amic Guillermo Mateu, molt conegut per tots els amics del GR33 i a qui aprofitem per enviar-li moltes forces en aquests moments!!