C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 17 de enero de 2015

CURSES CAP DE SETMANA 17-18 DE GENER

VIII CURSA DE MUNTANYA TOMBATOSSALS

El diumenge 18 de gener, tindrà lloc la vuitena edició de la cursa de muntanya de Tombatossals, una prova organitzada pel club Running Castelló.
Aquesta cursa consta d'un recorregut aproximat de 21 kilòmetres que transcorren per les muntanyes de Penyeta Roja, Tossal Gros i la Joquera.

L'eixida tindrà lloc a les 9:00h des de les instal·lacions esportives de Penyeta Roja. 
En aquesta ocasió tindrem com a representació dels nostres a Ivan Fabregat, Alberto Recatalá i Antonio Machordom.

Molta sort i ÀNIM!!!


10K BENICASSIM

En l'asfalt, tindrem en els 10K de Benicassim, una gran representació dels nostres membres, que en aquesta ocasió deixen la muntanya per fer una cursa ràpida i totalment diferent al que estan acostumats alguns d'ells.


Els corredors del GR33 que demà estaran presents en aquest 10K són: Cristian Andreu, Sandra Cervera, Sonia Escuriola, David Mundina, Jero Martínez i Lola Peñarrocha.

A BUFAR I MOLTS ÀNIMS!!!


XXVI MITJA DE SANTA POLA

El nostre imparable Ruben Lucas, que la setmana anterior ja va competir en els 10K de València, ha escollit per a aquest cap de setmana, una altra cursa d'asfalt. En aquest cas serà la mitja marató la distància elegida, i fins la localitat de Santa Pola es desplaçarà per intentar de nou aconseguir marca personal.

També, el nostre amic Miguel Ángel Duplas, estarà present en aquesta mitja marató. Estem ben segurs que ho donarà tot per fer una bona cursa i intentar parar el crono amb un gran temps.


Molta sort als dos i a BUFAR de valent!!!

PÀGINA WEB DE LA CURSA
LLISTAT D'INSCRITS

IV DUATLÓN D'ALMENARA

I amb la modalitat de duatlón, el nostre gran Vicent Calvo, inaugurarà la seua temporada esportiva 2015. Una temporada que tots li desitgem siga molt bona, i apartat ja de les lesions torne a disfrutar i a fer-nos disfrutar a tots veient-lo participar en diferents proves i curses, que de ben segur ens seguirà sorprenent, com ens té acostumats a tots.


Molta SORT Vicent, i a per l'inici d'aquesta temporada!!!

PÀGINA WEB
LLISTAT D'INSCRITS

1 comentario:

  1. Por si fuera interesante o de utilidad para ese Club o para sus afiliados, tengo publicado el siguiente blog:
    plantararboles.blogspot.com.es
    Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas producidas por los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
    Salud,
    José Luis Sáez Sáez

    ResponderEliminar