C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 16 de noviembre de 2013

RACES TRAIL RUNNING - LA VALL D'UIXÓ

Demà diumenge tindrà lloc en la localitat de la Vall d'Uixó la sisena i última cursa de la segona edició de les "Races Trail Running", el circuit de curses de muntanya que patrocinen Adidas i El Corte Inglés.
Sobre una distància de 13,250 kilòmetres i un desnivell positiu de 600 metres, tindrà lloc aquesta cursa, amb continues pujades i baixades per camins i trialeres. D'acord al perfil, de ben segur es tracta d'un recorregut trencacames. L'eixida tindrà lloc a les 9:00 hores des de les pistes d'atletisme de la Vall d'Uixó.
La nostra fèmina Sonia Escuriola, convidada per Ana Samuelsson, de la pàgina web Avernotrail, estarà en la línia d'eixida preparada per bufar en una distància curta per a ella, i tal vegada excessivament corredora. Però ben cert és, que la nostra corredora ho farà com sempre ens té acostumats, i segur que fa un bon paper en aquesta cursa. També dir, que la mare de Sonia, totalment enganxada a les curses de muntanya participarà també en aquesta cursa!!!

Per una altra banda, el nostre amic Jerónimo Martínez, després de participar en un sorteig per aconseguir un dorsal gratuit per a la cursa i ser un dels afortunats, serà l'altre membre del GR-33 que ens representarà i ho donarà tot, com fa sempre!

Molts ànims i molta sort!!!

INFORMACIÓ DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario