C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 27 de noviembre de 2013

K25 - TRAIL DE LA CALDERONA (II)

El passat diumenge, va tindre lloc en la localitat valenciana de Serra una dura i exigent cursa de muntanya, la K25 Trail de la Calderona.

Com ja vam anunciar, 4 membres del GR33 van estar presents i cadascú va viure de forma diferent aquesta cursa.
Per una banda, Jerónimo Martínez continua demostrant el bon estat de forma pel qual travessa i aconseguia amb un temps de 2h 40 minuts classificar-se en tercera posición en la categoria de veterans.
El nostre company Paco Sáez, a falta d'un kilòmetre per arribar a meta, va sofrir una caiguda, que li va ocasionar un traumatisme en el braç, i una dislocació, però va apretar les dents i va aconseguir arribar encara així a meta, amb un temps de 2h 44 minuts en una 25ª posició en la classificació absoluta. Li desitgem una pronta recuperació!!
El nostre promesa Ruben Marc, arribava a la cursa molt motivat i amb ganes de donar-ho tot… però tal com ell mateix ens conta, no va ser el seu dia. Alguna caiguda, cordons desnugats, i perdre's en un encreuament, li va suposar una pèrdua de temps que no va deixar d'afectar-li a nivell físic i mental. Malgrat aquests contratemps, el nostre amic Ruben va acabar en 5ª posició els primers 15km en la categoria sub-23, i després va finalitzar la cursa de 25km amb un temps de 3h 11 minuts.
La nostra recent incorporació, Laia Cañes, afrontava aquesta cursa amb moltes ganes, però a la vegada amb molts nervis per tractar-se de la primera cursa en què participa després de l'última participació seua en una cursa, en el mes d'agost. Laia es troba en pre-temporada i va afrontar la cursa un poc per sensacions de com s'anava trobant en cada moment. A la fi, va finalitzar amb un temps de 3h 14 minuts en una quarta posició. Tal vegada les sensacions que va trobar no van ser les idònies en aquest tipus de carrera, però... ànim Laia, açò només és el principi d'una gran temporada!!

Enhorabona a tots!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario