C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 3 de octubre de 2013

VI CURSA DE MUNTANYA ENTREPARETS - VILAFRANCA (II) - V LLIGA CASTELLÓ NORD

El passat diumenge, amb la sisena edició de la Cursa de Muntanya Entreparets de Vilafranca, finalitzava la 5ª edició de la Lliga Castelló-Nord - Copa Diputació.

La cursa Entreparets, amb una distància de  25 km i un desnivell positiu d'uns 930 metres transcorria pels paratges més emblemàtics del terme de Vilafranca.

Fins la localitat de la comarca de l'Alt Mastrat es van desplaçar quatre dels nostres corredors per participar en aquesta última cursa de la Lliga Castelló Nord. Sonia Mundina, Jerónimo Martínez, Miguel Ángel Duplas i Silvia Sos eren els nostres representants.

Cadascun d'ells anava amb un objectiu diferent, i tots el van superar de forma excel·lent.

Per un costat, la nostra fèmina Sonia Mundina, amb 2 hores 42 minuts, entrava en meta en una gran cinquena posició de la classificació absoluta femenina. Sonia aquest any no ha participat en totes les curses que formen la Lliga Nord, però estem segurs que en la propera edició la tindrem representant a la roja!!

Jero, amb la cursa de Vilafranca afiançava el títol de líder de la Lliga Nord en categoria veterans després d'aconseguir amb un temps de 2 hores i 5 minuts entrar el 2º classificat en categoria veterà compartint pòdium amb el guanyador de la prova, el gran Raul García.

Jero ha participat en totes les proves de la Lliga Nord, i gràcies a la classificació aconseguida en cadascuna d'elles, aconseguia el diumenge, proclamar-se campió veterà de la cinquena edició de la Lliga Castelló-Nord!!

Per una altra banda, el nostre amic Miguel Ángel Duplas, anava a la cursa de Vilafranca amb la segona plaça de la Lliga Nord assegurada, però encara així, va disputar la prova aconseguint fer una gran cursa, i entrant en meta en tercera posició amb un gran temps de 1h 54' compartint pòdium amb els grans Raul García i Mario Bonavista.

D'aquesta manera, Miguel Ángel aconseguia un altre any pujar al podium en la classificació general de la Lliga Nord, millorant el tercer lloc de l'any passat, i sent aquest sub-campió en la cinquena edició, per darrere de Mario Bonavista. El tercer classificat de la Lliga ha sigut Ezequiel Cuesta.

Per últim, la nostra fèmina Silvia, a l'igual que el seu company Miguel Ángel, ja tenia per tercera vegada consecutiva la Lliga Nord a la butxaca, però també va voler eixir en la cursa de Vilafranca a provar d'imposar-se un ritme més exigent del que havia pogut en curses anteriors. I així, va aconseguir proclamar-se campiona de la cursa, entrant en meta en un temps de 2h i 21'. La van acompanyar en el podium, Estefania Barreda i Ma Carmen Traver.

Per tant, oficialment Silvia es proclamava vencedora absoluta de la Lliga Castelló-Nord junt al guanyador absolut Mario Bonavista.

Des del C.M.GR33 volem felicitar a tots els organitzadors de les diferents curses que formen aquesta Lliga Nord, i fan possible que els corredors i corredores disfruten cursa a cursa d'aquest gran muntatge i festa de running, així com a la Diputació de Castelló pel suport que dona a aquests events. Destacar que a tots els finishers de la Lliga, corredors/res que hagueren realitzat almenys 6 curses, els feien entrega en arribar a meta, d'una jaqueta i una paletilla. Gran detall per part de l'organització i que cada corredor vam agrair. Enhorabona per aquestes iniciatives... Cuidant-nos així, teniu clar que ens tindreu participant tots els anys!!!

Enhorabona a tots els participants de la Lliga Nord, i sobre tot, enhorabona a l'organització i molts ànims per a les futures edicions!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario