C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 23 de octubre de 2013

II CURSA TRENCAMOLES - XERT (II)

El passat diumenge, va tindre lloc la segona edició de la Cursa Trencamoles de Xert. En ella van participar els nostres amics Ruben Marc i Lola Peñarrocha.
A les 9:00 hores es va donar l'eixida tant dels participants en la Marxa no competitiva com els de la cursa. Amb una bona temperatura i el cel ennuvolat, uns 325 corredors van finalitzar amb èxit aquesta segona edició de la Trencamoles.

Cursa amb nou recorregut, més tècnic i algo més exigent que el de la primera edició, que va agradar molt als nostres corredors.

El nostre amic Ruben Marc, va aconseguir una gran 27ª posició en la classificació general amb un temps de 1h 49'. Molt bones sensacions les que va trobar el nostre amic, sobre tot en les baixades tècniques on aprofitava per avançar a altres corredors!!!

La nostra fèmina Lola, va eixir amb tranquilitat junt a Javi i sense apretar massa. En meta tenia una animadora especial, que l'esperava amb moltes ganes.
A poc a poc, anava avançant posicions fins que va aconseguir agafar a la primera fèmina, i a partir d'ahí, va augmentar un poc el ritme per finalment entrar en primera posició amb un temps de 1h 55' i molt ben acompanyada d'una futura corredora del GR-33, la seua filla, Lledó!!!
Poc després van repetir l'entrada a meta la familia sencera, un gran plaer per a la gent que allí es trobava veure tota una familia unida per aquest gran esport!!!
Enhorabona a tots els participants i als premiats!!!
Lola va estar acompanyada en el podium per Sara Fabregat i Jenifer Montull. En categoria masculina, el podium va estar format per Remigio Queral, Ivan Fabregat i Javier de la Fuente.