C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 30 de octubre de 2012

XVII Media Maratón de Mora de Rubielos.

Desprès del Sub-Campionat d'Espanya de Clubs, el Sub-campionat en el Circuit Diputació, el primer lloc de la Challange, i nombroses victories al llarg de la temporada, el nostre amic Miguel Àngel Duplas, havia decidit donar-li descans, per damunt de tot, al seu cap i també, al seu cos.

Però clar, descans????....fins a quan?? Fins retrobar la motivació, les ganes....Doncs no, sense ganes i sense molta motivació, decideix disputar la Mitja de Mora, i allà va, amb el seu amic J.M.Carrero, dispost a fer un dia mes el que tant li agrada...correr!! I amb la roja del C.M.GR33-TOTTRAIL, allà que se'n va.

En un recorregut homologat per la R.F.E.A. de 21.097,50 metres, es disputa aquesta XVII Media Maratón de Mora de Rubielos. Prova puntuable per al  Trofeu Gúdar Javalambre. 




Potser la "no pressió", fa que sense molt d'entrenament, o gens, en les teves pates, el cos responga com un bon cotxe alemà, o potser que el tio té prou qualitat i aquesta temporada, es la seva....serà mes aquesta segon opció.

A la fi, segon absolut i un premi més que no estava planificat a l'inici de la temporada i es el tercer lloc al circuit Gudar-Javalambre (oficiós).....que tio més dur!!

Molts pernils han baixat per l'autovia Mudejar aquest any...

Enhorabona una vegada més Miguel !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario