C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 17 de octubre de 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS FEDME


El diumenge 7 es va disputar el Campionat d'Espanya de Clubs. El nostre primer campionat.



No fa ni un any que vam començar amb aquest somni, el somni de ser un club esportiu, que amb el temps ens ha fet vore que més que un club esportiu, s'ha pogut aconseguit tindre un grup d'amics, que comparteixen inquietuds, gustos, aficions...tal volta el temps ens ha fet vore, que darrere de tot esportistes, hi ha una persona, i que es la que cal coneixer.

Ens hem adonat que ens agrada el tema este dels campionats. El club embogeix, li agafa un sentiment cooperacioniste molt bonic, la gent demostrà la seva responsabilitat, camaraderia, i fa que poc a poc, aconseguim, o arribem a ser, aixó que ens proposarem en un principi, i que anem cuidant dia a dia per arribar a ser-ho, una petita família....tots boixos pel trail running. Aconseguir que el roig siga un color que ens identifique i el GR33, més que un simple nom. Es corre amb ganes, donant-ho tot, però tenint clar, que la festa, en un dia com este, no ens la llevarà ningú, ni un mal resultat, perque en el fons, es aixó...un resultat, un trofeu, una classificació a paper.

Agraïm als patrocinadors, Institut Provincial d'Esports, El Xiringuito el Xato, Provefe, Craft i Tottrail, per confiar amb nosaltres. Vosaltres també sou Sub Campions d'Espanya.

Agraïm a tota la gent que esteu al darrere, fent-mos arribar els vostres ànims. Seguint les nostres aventures i desventures...sempre intentant que siga amb rialles, perquè sinó...quin sentit tindria...

Intentarem seguir disfrutant d'aquest esport,  i contagiant-vos amb les nostres històries.

Ens agrada haver pogut competir amb tots els grans clubs d'Espanya i compartir pòdium amb 2 grans clubs. 

Per la nostra part, tal volta canviaríem el premi, per tindre a tota la gent corrent, perquè encara tenim gent recuperant-se, com el nostre delegat Vicent Calvo, canviaríem el premi per vore la cara de Juanan en meta en totes les curses...a Dieguito en acció...a tots els nostres sense "lesions" que no ens permeten CORRER!!

Contents amb la temporada que estem a punt de tancar....sobre tot, pels bons moments viscuts.

en breu penjarem les fotos.............del dinar!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario