C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 3 de julio de 2012

SKYGAMES 2012

El nostres companys Ignasi Cardona i Miguel Angel Martínez estan defenent els colors del C.M.GR33-TOTTRAIL, als SkyGames 2012 que s’estan disputant estos dies a la Ribagorça.


Kilòmetre Vertical

Podem fer-nos a la idea del desnivell en aquesta foto.
La distancia total es de 3 km y tiene un desnivel positivo de 1.000m. La salida se encuentra en la población de Barruera y se atraviesa todo el pueblo antes de entrar en el bosque y en el km 2, a la altura de San Salvador, se encuentra el primero de los tres avituallamientos. A partir de este punto la carrera aumenta de pendiente progresivamente y la vegetación se va perdiendo. El descenso es por el mismo lugar evitando molestar a los participantes que aún están subiendo.



Ací contàvem amb la presència de Miguel Angel Martínez, que dies previs als skygames, preparant-los, va tindre una caiguda que va fer perillar la seva participació. Al descartar qualsevol lesió d’importància, i motivat per estar present en aquest esdeveniment.

Mermat pels dies de convalescència, tenim que dir que ens alegra que almenys intentarà representar-nos de la millor manera possible, al final, aconseguint la 78ava posició. En aquesta prova, molt dura i que es necessita una preparació especifica per a poder afrontar-la amb garanties.




SkySpeed       

Con salida al pie de la iglesia de Taüll y llegada al Pla de l'Ermita, esta carrera tiene una distancia de unos 200m y un desnivel positivo de 100m. Al tratarse de una carrera corta y explosiva, con fuerte desnivel y donde corren 4 corredores a la vez, hace que sea una prueba muy espectacular tanto para corredores como para asistentes.

En la prova de skyspeed, Ignasi, va aconseguir una meritòria 11a posició en la classificació total  (6t en la categoria open –això es diploma tu!!!). Miguel Angel, encara mermat per una caiguda amb la MTB preparant els skygames, va tindre també una molt bona participació, aconseguint la 31ª posició de la open.


Classificació KV
Classificació Skyspeed
Web dels SkyGames

No hay comentarios:

Publicar un comentario