C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 25 de julio de 2012

CAMPIONAT ESPANYA CARRERA VERTICAL FEDME

El 14 de juliol es va disputar a Sierra Nevada, Monachil, el Campionat Individual Absolut d'Espanya de Carreres Verticals Fedme.

Amb una participació de gran qualitat en totes les categories la lluita per les primeres posicions estava garantida. Allí es van desplaçar els Raul Garcia, Zaid Ait Malek, Jessed Hernandez, De la Morena, Joan Freixa, Ivan Ortiz, corredors companys de la nostra selección com Emili Selles, J.A.Quilis i Olegario Alario, en categoria absoluta. En dones millor si cap, amb Laura Orgue, Mireia Miro, Monica Ardid, Silvia Leal, la corredora local Blanca Serrano y també representació de la nostra selecció amb Melissa Gali i Leti Pallas.

També estaven els "peques" Andrea Martínez Font, Ramon Navarre, Alejandro Muchola, Guillem Font, Júlia Font amb la nostra selecció.

I com no, amb la presencia de components del C.M.GR33-TOTTRAIL, Ignasi Cardona i David Prades representant a la Selecció Valenciana de Curses per Muntanya.
David en acció


La cursa per als nostres amics, va estar marcada per dues cares ben diferents. Si Ignasi no aconseguia tindre bones sensacions en cap moment (no va ser el seu dia) per a demostrar de que era capaç, cosa que ja havia fet en els recents SkyGames, el nostre júnior David Prades, es convertia en CAMPIO D'ESPANYA de la seva categoria. Però cap destacar, que David va fer el 9e. millor temps absolut. O siga, es va plantar en el TOP TEN, del Campionat d'Espanya de Curses Verticals.
El gran Ignasi patint...

Una altra gran alegria la que mos dona el nostre company, el xicotet (ara dirà...ja no soc tant xicotet!!!!) David Prades. Gran futur el que té per davant aquest gran corredor.
Campió d'Espanya!!!

destaquem les classificacions principals:

Categoria Junior

1.- David Prades     48'30''
2.- Oriol Cardona   50'22''
3.- Xavie Jove        51'07''

Categoria Senior M

Zaid Ait Malek       43'06''
1.-Raul Garcia        43'17''
2.-Jessed Hndez.    44'17''
3.-J.De la Morena  44'28''
15.-Ignasi Cardona 50'12''

Categoria Senior F

1.-Laura Orgue  51'25''
2.-Mireia Miro   53'33''
3.-Silvia Leal      54'50''

CLASSIFICACIONS



No hay comentarios:

Publicar un comentario