C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 25 de julio de 2012

I 5km Platges de Torreblanca

Desprès de fer Serra d'Engarceran, i quasi sense temps per a recuperar-se, les nostre amigues Silvia i Patri van pensar que no tenien prou i es van dirigir cap a la Platja de Torreblanca a la fi de disputar esta nova cursa. Un 5 mil, el 5 Km Platges de Torreblanca.

La carrera, agònica. Un 5 mil es lo que té. A més, tenien la competència de la corredora Marta Pons, "especialista" en asfalt, però tampoc va poder amb les nostres amigues, que havien decidit que este dissabte, era per a elles. Patri i Sílvia aconseguiren fer els 5 kilòmetres amb una marca de 18'56'', contant que venien de fer una cursa per muntanya unes hores abans, dona a entendre la qualitat de les nostres amigues.

Les classificacions:

1.-Silvia Sos          18'56''
2.-Patri Cabedo    18'56''
3.-Marta Pons      19'03''

1.-Miguel Mendoza 16'22''
2.-Vicente Sanchez 16'24''
3.-Vicente Herrero 16'34''


Ara, una vegada acabat el finde correril, el C.M.GR33-TOTTRAIL ha sancionat a la seva corredora Sílvia Sos, amb la prohibició de competir fins a que no es recupere. Està corrent amb una elongació a l'isquio, i si, des-de fa més d'un mes. La mesura que prenem es de caràcter immediat, i si no la cumplis, que es cree ella un blog perquè ací no anem a publicar res. (La tia ja està inscrita per a La Barona!!!!!!!!). Esperem que ens faça cas, sinó la sanció potser siga mes important.

CLASSIFICACIÓ

RESSENYA PREMSA


No hay comentarios:

Publicar un comentario